Alvarez & Marsal versterkt Forensic & Dispute Services tak

01 maart 2013 Consultancy.nl

Alvarez & Marsal heeft zijn Forensic and Dispute Services praktijk in de Verenigde Staten uitgebreid. Drie nieuwe managing directors zijn aangesteld – Art Ehuan, Christopher Ideker, Charles Diamond – die respectievelijk in San Antonio, Atlanta en New York werken.

“Alvarez & Marsals Global Forensic and Dispute Services kantoor blijft significant groeien, omdat de vraag blijft toenemen naar uitgebreide expertise in high-stakes en complexe zaken”, zegt Bryan Ruez, internationaal co-leader van A&M’s Global Forensic and Dispute Services praktijk. “Art, Christopher en Charles hebben alle decennialange specialistische ervaring en zullen ons team van adviseurs verder versterken.”

Over Art Ehuan
Art Ehuan heeft meer dan twintig jaar ervaring als strategic information specialist, en is gespecialiseerd in informatie- en databescherming, privacy, risicomanagement, adviesdiensten en governance. Voordat hij bij Alvarez & Marsal ging werken, was hij mede-oprichter van Forward Discovery, een firma voor digitaal onderzoek. Daarvoor werkte hij voor de FBI, waar hij meehielp om het beleid en de processen te formuleren die reguleren hoe FBI-kantoren leidinggeven aan computer crime-onderzoeken in de Verenigde Staten.

Over Christopher Ideker
Christopher Ideker heeft ruim 25 jaar ervaring in de accountancy en de financiële begeleiding van advocaten en management. Zijn voornaamste expertise ligt in gezondheidszorgfraude, onafhankelijke beoordelingen, audit committee onderzoeken, omkoping, corruptie en kickbacks. Voor Alvarez & Marsal werkte hij zestien jaar bij de Big Four-firma’s Ernst & Young en PwC, vooral in de forensische divisies. In zijn nieuwe rol zal hij klanten adviseren over complexe zaken met betrekking tot compliance, onderzoek en geschillen.

Over Charles Diamond
Charles Diamond heeft zich gespecialiseerd in de toepassing van micro-economische theorie en econometrische methoden voor arbeidsvraagstukken in arbeidsgeschillen. Voor A&M was hij managing director bij FTI Consulting en vice-president bij Analysis Group. Voor zijn nieuwe functie zal hij klanten assisteren in arbeids- en statistiekgerelateerde zaken, zoals de voorbereiding van pay equity-studies en HR-geschillen.

Nieuws