Twynstra Gudde adviseur Saskia Rijgersberg naar CBRE

16 mei 2013 Consultancy.nl

Saskia Rijgersberg (32) heeft de overstap gemaakt van Twynstra Gudde naar vastgoedorganisatie CBRE. Ze is gestart als Senior Consultant Construction Management binnen de business unit Development Services. In haar nieuwe functie wordt Rijgersberg verantwoordelijk voor het managen van grote renovatie- en herontwikkelingsprojecten.
 
CBRE, voorheen CB Richard Ellis*, is de grootste beursgenoteerde vastgoedorganisatie ter wereld. Het van origine Brits-Amerikaanse bedrijf telt zo’n 34.000 werknemers, verdeeld over ruim 300 kantoren. De Nederlandse tak van CBRE heeft meer dan 300 professionals in dienst. De BU Development Services richt zich op de (her)ontwikkeling van vastgoed, waaronder winkelcentra en kantoren.
 
Saskia Rijgersberg
De afgelopen jaren werkte Saskia Rijgersberg als huisvestingsadviseur en projectmanager bij het organisatieadviesbureau. Zij heeft zich daarbij vooral gericht op huisvestingsvraagstukken binnen veranderende organisaties, vaak in de (semi-)publieke sector.
 
Saskia Rijgersberg - CBRE
 
In september vorig jaar maakte AT Osborne consultant Pieter Frederix ook de overstap naar de Development Services praktijk van CBRE. Frederix is als Director verantwoordelijk voor de afdeling Consultancy binnen de business unit.
 
* CB Richard Ellis veranderde in oktober 2011 zijn naam naar CBRE Group.

Nieuws

Meer nieuws over