Saskia Borgers verbonden aan WagenaarHoes

01 mei 2013 Consultancy.nl

Voormalig top-ambtenaar Saskia Borgers (1969) heeft zich verbonden aan WagenaarHoes. De afgelopen jaren werkte ze als gemeentesecretaris bij de gemeente Haarlem en sinds begin 2013 is ze werkzaam als zelfstandig organisatieadviseur. Borgers gaat zich binnen het organisatieadviesbureau richten op organisatieadvies vraagstukken met een focus op het publieke domein.
 
In de afgelopen jaren heeft Saskia Borgers een grote ervaring opgedaan als eindverantwoordelijke in het leiden en sturen van complexe organisaties. Dat deed ze zowel als algemeen directeur/gemeente-secretaris (laatstelijk van Haarlem) in een generieke rol en als directeur-generaal Milieu in een meer beleidsbepalende rol. Daarnaast vervult ze diverse nevenfuncties.
 
WagenaarHoes is tevreden met de nieuwe aanwinst: “Zowel in het onderwijs, NGO’s (milieu, duurzame ontwikkeling) als in de politiek (landelijk bestuur GroenLinks) heeft Saskia haar sporen verdiend. Dat maakt haar ook als adviseur zeer veelzijdig en multi-inzetbaar. Ze combineert ervaring en inzicht met een gepassioneerde inzet en denkkracht voor onze opdrachtgevers. Saskia is scherp, analytisch én betrokken, gecommitteerd tegelijkertijd” aldus het adviesbureau in een persbericht.
 
Over WagenaarHoes
WagenaarHoes Organisatieadvies is een middelgroot adviesbureau gespecialiseerd in strategievorming, leiderschaps-ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Sinds begin 2010 is het consultancykantoor een ‘Accredited Consulting Practise' (ACP).

Nieuws

Meer nieuws over