Studentenevent UniPartners Experience 2013 succes

09 maart 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Op vrijdag 8 maart 2013 vond de UniPartners Experience plaats. Tijdens het studentenevent maakte vijftig ambitieuze master studenten kennis met Achmea, managementdevelopment specialist ORMIT en adviesbureaus Capgemini en Double Effect. De eerste reacties van studenten, deelnemende bedrijven en trainingsorganisaties zijn erg positief.

De UniPartners Experience werd dit jaar voor de 3e keer georganiseerd door UniPartners, een adviesbureau gerund door studenten. Het evenement vond plaats in het Academiegebouw in Utrecht.

Studentenevent UniPartners Experience 2013 succes voor bedrijven

In de ochtend werden de studenten getraind door de professionele trainingspartijen ORMIT, Schouten & Nelissen, Kenneth Smit en Qompas. Vervolgens kregen de deelnemende bedrijven de kans zich te presenteren aan de deelnemers. Tijdens de speeddates hebben de studenten de opgedane ervaringen van deze dag toe kunnen passen om zich in de kijker te spelen bij de bedrijven Achmea, Capgemini en Double Effect. Gedurende deze dag was er tevens de mogelijkheid om een CV check te doen, carrière spellen te spelen en je pitch te perfectioneren tijdens de pitch competitie.