Jack Kruf & Paul Overakker Adviseurs bij WagenaarHoes

08 april 2013 Consultancy.nl

Twee nieuwe ervaren adviseurs hebben zich verbonden aan WagenaarHoes Organisatieadvies: Jack Kruf (1954) en Paul Overakker (1963). Met hun komst versterkt het middelgroot adviesbureau uit Driebergen de adviespraktijk voor het openbaar bestuur.

Jack Kruf (1954) werkte in de eerste jaren van zijn loopbaan als ingenieur. In 1989 maakte hij de overstap naar de adviesbranche en ging hij aan de slag als ICT adviseur bij Logica (tegenwoordig CGI). Tussen 1994 en 2011 bouwde hij stevige carrière in het lokaal bestuur, laatstelijk als algemeen directeur/gemeentesecretaris in Roosendaal. In het afgelopen jaar was hij verbonden aan publieke sector adviesbureau Acestes. Kruf gaat zich binnen WagenaarHoes focussen op strategische vraagstukken op het gebied van regionale samenwerking, transitiemanagement en afstemming onderwijs-overheid-bedrijfsleven.

Na het afronden van zijn studie MSc. Bestuurskunde aan de Universiteit Twente trad Paul Overakker (1963) in 1988 in dienst bij VB Accountants. Daarna werkte hij vervolgens als organisatieadviseur voor PNO Consultants en KplusV Organisatieadvies. In 1993 maakte hij de overstap naar Gemeente Enschede, waar hij jarenlang diverse leidinggevende functies vervulde. In zijn laatste rol was Overakker directielid van de Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling. Sinds begin 2007 was hij actief als zelfstandig adviseur (‘Overakker Management Consultancy’), waarin hij ruime ervaring heeft opgedaan in het lokaal bestuur, onderwijs en de culturele sector. 

WagenaarHoes - Jack Kruf en Paul Overakker

Over WagenaarHoes
WagenaarHoes is een middelgroot adviesbureau gespecialiseerd in onder mer strategievorming, leiderschapsontwikkeling en organisatieontwikkeling. Sinds begin 2010 is het consultancykantoor een ‘Accredited Consulting Practise' (ACP).

Nieuws

Meer nieuws over