Conclusion bureau Brink& steunt Nationale DenkTank

17 april 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Conclusion heeft haar samenwerking met de Nationale DenkTank verlengd. Ook het komende jaar gaat het adviesbureau uit Utrecht de DenkTank ondersteunen op het gebied van organisatieadvies.
 
Innovatie stimuleren
De Nationale DenkTank heeft als doel om innovatie te stimuleren door het verbeteren van de samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en wetenschap. Elk jaar onderzoekt een multidisciplinair team van de Nationale DenkTank (bestaande uit promovendi, pas afgestudeerden en masterstudenten) een complex en maatschappelijk relevant thema. Het thema van de Nationale DenkTank 2013 is ‘Zorg voor gezondheid’. Centrale vraag is: hoe komen we tot een duurzaam systeem dat goed presteert in termen van kwaliteit, toegankelijkheid en kosten, en de nadruk legt op gezondheid en gezond blijven?

Brink& steunt Nationale DenkTank
 
Diverse bedrijven en instellingen zijn partner van de Nationale DenkTank, waaronder drie adviesbureaus. Andersson Elffers Felix adviseert en ondersteunt de DenkTank omtrent de implementatie van oplossingen die de DenkTank heeft bedacht. McKinsey & Company traint de DenkTank deelnemers en begeleidt de jaarlijkse DenkTank tijdens de onderzoeksperiode. En Conclusion ondersteunt op het gebied van organisatieadvies en communicatie & public relations.
 
Brink&
Het is het derde jaar op rij dat het adviesbureau de stichting ondersteunt. Afgelopen jaar ondersteunde Communication Architects, het communicatiebureau van de zakelijke dienstverlener, de Nationale DenkTank bij het thema ‘Duurzaamheid in de voedselketen’. Doordat de focus van 2013 ligt op de zorgmarkt wordt de input dit jaar geleverd door Brink&, het zorgadviesbureau van Conclusion*. Brink& begeleidt de Nationale DenkTank bij het professionaliseren van presentaties en het organiseren van informatiebijeenkomsten.
 
* Zorgadviesbureau Brink& werd in november 2011 overgenomen door Conclusion.