Adviesbureau Conclusion koopt zorgspecialist Brink&

17 november 2011 Conclusion

Zakelijke dienstverlener Conclusion heeft zorgadviesbureau Brink& overgenomen. Brink&, dat circa 15 adviseurs in dienst heeft, zal verder gaan als zelfstandige werkmaatschappij binnen Conclusion. Brink& is gespecialiseerd in het optimaliseren van zorgprocessen en zorgketens en het vitaliseren van resultaatverantwoordelijke eenheden binnen zorginstellingen vanuit het perspectief van de patiënt. Door de overname verdiept en verbreedt Conclusion haar dienstverlening binnen de zorgsector.

Erik Bretveld, Manager Conclusion Implementation Zorg: “Met het aantrekken van de specialisten van Brink& heeft Conclusion haar kennis en dienstenportefeuille kwalitatief versterkt. Hierdoor kunnen we de zorgsector nog beter helpen om zorg- en bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever te maken. Wij doen dat op basis van resultaatsgarantie. Het is daarbij voor ons van groot belang om met daadkrachtige en ervaren zorgprofessionals te werken. Daarom heten wij de professionals van Brink& van harte welkom!”

Hans Niendieker, directeur Brink&: “Conclusion kan ons perfect helpen het zorgconcept, dat we de afgelopen jaren met succes bij diverse zorginstellingen hebben toegepast en doorontwikkeld, beschikbaar te maken voor een bredere markt. Meer instellingen in de zorg kunnen daardoor de kracht van het Brink concept ervaren. Vooral het brede netwerk en de diepgaande expertise van Conclusion gaat ons helpen de groei van Brink& te versterken.”

Conclusion heeft nog geen 2 maanden geleden ook een overname gepleegd: ICT migratiespecialist Migration Match uit Voorschoten (35 ICT adviseurs in dienst) werd gekocht.

Over Conclusion
Conclusion is een onafhankelijke onderneming met 1,400 medewerkers. Het adviesbureau is actief in vier disciplines: Human Capital, Communication, Organisation en Technology. Conclusion biedt consultancy, managed services en detacheert professionals.

Nieuws

Meer nieuws over