Conclusion koopt ICT adviesbureau Migration Match

16 september 2011 Consultancy.nl

Zakelijke dienstverlener Conclusion heeft IT specialist Migration Match uit Voorschoten overgenomen. Migration Match is specialist in projectmanagement voor grote- en complexe migraties van werkplekken, ICT-infrastructuren en toepassingen naar de cloud. De migratiespecialist wordt in zijn geheel (35 adviseurs) overgenomen maar blijft de eigen merknaam en identiteit behouden: de organisatie gaat als een zelfstandige werkmaatschappij van Conclusion opereren.

Janneke van den Berg, directeur Migration Match: "Wij zijn verheugd met de overname door Conclusion en zien veel synergievoordelen: naast de regie over gecontroleerde migraties kunnen wij onze klanten nu ook ondersteuning in technische realisaties aanbieden. Wij zijn in één keer onderdeel geworden van een grote familie van bedrijven met een grote focus op ICT. In aanvulling op onze eigen succesvolle migratiemanagement methode M3© zijn wij nu in staat om onze opdrachtgevers een extra scala aan ICT-diensten te bieden: van managed services tot en met complete outsourcing van ICT-onderdelen die wij voorheen alleen migreerden. Maar ook met de andere businessdisciplines van Conclusion, zoals Human Capital en Communication, zien wij veel samenwerkingsmogelijkheden!"

Murat Kiran, concerndirecteur Conclusion: "Wij zijn erg blij met de versterking door Migration Match! Met deze prachtige overname zijn wij in staat onze grotere opdrachtgevers nog beter en vooral sneller te bedienen met complexe migratieprojecten. Met onze unieke en specialistische kennis is eigenlijk geen migratie ons nog te groot of te complex: wij beschikken over opdrachtgevers van 100 tot 45.000 werkplekken, van kleine infrastructuren tot en met complete datacenters. Los van de bewezen kennis en ervaring is Migration Match ook een klantvriendelijke en open organisatie, iets wat wij heel belangrijk vinden en wat goed aansluit op de cultuur van Conclusion!"

Jos Mijnen, Head ITI Rabobank International NL, feliciteert Migration Match en Conclusion met deze stap. "Ik ben ervan overtuigd dat door het samengaan een enorm synergetisch voordeel wordt behaald, waardoor het gezamenlijk groeipotentieel vele malen groter zal worden. Hierdoor wordt mijn inziens specialistische kennis behouden binnen Nederland en wie weet met een expansie daarbuiten."

Nieuws

Meer nieuws over