Cure4 werkt samen met fiscaal bureau Verder Fiscaal

09 november 2012 Consultancy.nl

Cure4 heeft een samenwerking afgesloten met fiscaal adviesbureau Verder Fiscaal. Door de samenwerking kan Cure4 opdrachtgevers naast haar bestaande diensten (finance en projecten) nu ook helpen met fiscale en accountancy-gerelateerde vraagstukken.
 
Vraag naar fiscale diensten
“We ontvingen de afgelopen jaren steeds meer vragen omtrent fiscale en accountancy kwesties. Maar fiscaliteiten en accountancydiensten zijn zeer specialistisch en om de kwaliteit van dienstverlening te kunnen blijven waarborgen zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte partner. Na een grondige zoektocht kwamen we uit op Verder Fiscaal” zegt Jeroen Schenk, Managing Partner van Cure4.
 
Verder Fiscaal, gevestigd in Utecht, heeft ruime expertise met betrekking tot fiscale aangelegenheden van zorgorganisaties, met name als het gaat om de BTW, de loonheffingen, vennootschaps-, inkomstenbelasting en schenkbelasting. “Samen zijn Cure4 en Verder Fiscaal in staat om oplossingen te bieden voor een enorm breed scala van vragen uit de gehele zorgsector” aldus de partners.
 
Taal van de zorg
Cure4 koos voor Verder Fiscaal met name door haar ruime ervaring in de zorgbranche. “Verder Fiscaal kent net als Cure4, de taal van de zorg. Advisering in de zorg is een vak apart en het is van essentieel belang om de juiste kennis van de geldende wet- en regelgeving, bekostigingssystematiek, stakeholders etc. te hebben”.

Nieuws

Meer nieuws over