Deloitter Ralph Thuis naar Grant Thornton Forensic

26 februari 2013 Consultancy.nl

Ralph Thuis heeft de overstap gemaakt van Deloitte Forensic & Dispute Services (FDS) naar Grant Thornton. Thuis is per 1 februari 2013 gestart als Senior Investigator op de afdeling Forensic & Investigation Services van het kleinere accountants- en adviesorganisatie. Daar zal hij zich gaan richten op forensisch onderzoek en integriteitsmanagement binnen de financiële dienstverlening.

Ralph Thuis brengt jarenlange werkervaring met zich mee op het gebied van toedracht-, fraude- en integriteitsonderzoeken in publieke en private sector. Ook verrichte hij onderzoeken op het gebied van o.a. integrity due diligence, business partner en pre-employment screening.

Grant Thornton - Ralph Thuis

Over Ralph Thuis
Na het afronden van zijn studie Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen begon Ralph Thuis zijn loopbaan als Juridisch Medewerker bij M.G. De Jong, een gerechtsdeurwaarder en incassokantoor. Ruim een jaar later stapte hij over naar NIG Compliance, waar hij in de rol van consultant opdrachten vervulde op het terrein van o.a. compliance en risk management bij o.a. ABN AMRO en ING. De afgelopen vier jaar werkte hij als Senior Consultant voor Deloitte binnen de afdeling Forensic & Dispute Services (FDS).

Nieuws