Hong-May Cheng partner bij Simon Kucher & Partners

06 februari 2013 Consultancy.nl

Simon Kucher & Partners heeft per 1 januari 2013 Hong-May Cheng benoemd tot partner van het Amsterdamse kantoor. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring in de adviesbranche op het gebied van marketing en commercial excellence en is sinds augustus 2009 werkzaam bij het marketing en strategie adviesbureau.
 
Tweede partner
Hong-May Cheng is de tweede partner van Simon Kucher & Partners Nederland.Twee jaar geleden werd Onno Oldeman, Managing Partner van de Nederlandse praktijk en oprichter van het kantoor in 2008, ook benoemd tot partner. Simon-Kucher Nederland telt inmiddels 20 consultants die zich richten op commerciële verbeteringstrajecten.
 
SKP - Hong-May Cheng
 
"Deze benoeming is een bevestiging van het belang van het Nederlands kantoor binnen Simon-Kucher & Partners. Daarnaast is het een weergave van de groei die wij als kantoor hebben doorgemaakt de afgelopen jaren. Het afgelopen jaar steeg onze omzet met 19% wereldwijd en 35% in Nederland. Het straalt ook onze ambitie uit voor de toekomst" zegt Hong-May Cheng tegenover Consultancy.nl.
 
Over Hong-May Cheng
Na het afronden van zijn studie Business Informationtechnology aan de Universiteit Twente begon Hong-May Cheng zijn loopbaan bij Accenture, waar hij ruim vijf jaar werkte. Medio 2004 maakte hij de overstap naar marketing specialist VODW, waar hij als Principal Consultant verantwoordelijk werd voor verschillende grote transformaties op het gebied van marketing en sales. Ook daar werkte hij 5 jaar en in augutus 2009 besloot hij om - een jaar na de oprichting van Simon Kucher & Partners Nederland – zich aan te sluiten bij het boutique consultancybureau.

Nieuws

Meer nieuws over