Social design consultancy bearlance opgericht

30 januari 2013 Consultancy.nl

De Nederlandse consultancywereld is weer een nieuw adviesbureau rijker. Medio januari is bearlance opgericht, een consultancykantoor op het gebied van social CRM, social business en service design. Bearlance gaat onder meer marketeers, social media consultants, strategen, analisten, CRM managers en leidinggevenden binnen grote en middelgrote organisaties ondersteunen bij het creëren van klantwaarde.
 
Dienstverlening
De dienstverlening van het adviesbureau uit Hengelo richt zich op drie pijlers:
 
Bearlance - Dienstverlening

  • Social CRM: bearlance ontwikkelt Social CRM strategieën en realiseert Social media mogelijkheden voor bedrijven.
  • Social Business Design: bearlance begeleidt bedrijven bij het creëren van een mensgerichte organisatie en het beklimmen van de social business ladder.
  • Digital Touchpoint Design: bearlance brengt de klantreis in kaart en (her)ontwerpt digitale klantcontactpunten zoals websites, mobiele applicaties, community platforms en sociale media voor bedrijven.

Arsham Yousif, onlangs afgestudeerd aan de Universiteit Twente en oprichter van bearlance: “Samenwerken is significant voor het behalen van succes. Daarom werken we samen met een groep professionals die zich onderscheiden in het werk dat ze doen als strategie-adviseurs, ontwerpers, wetenschappelijke onderzoekers en software leveranciers”.

Nieuws

Meer nieuws over