Sjoerd van het Erve verbindt zich aan Berenschot

19 juni 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Berenschot breidt na de zomer zijn netwerk van associés uit met Sjoerd van het Erve.

Sjoerd van het Erve is momenteel nog werkzaam als directeur van Weener XL, het werk- en ontwikkelbedrijf van de gemeente ’s-Hertogenbosch, de gemeente waar hij al ruim 25 jaar werkt. Daarnaast is Van het Erve actief als toezichthouder en bestuurder bij diverse maatschappelijke organisaties.

“Met trots kijk ik terug op mooie jaren in ’s-Hertogenbosch en in het bijzonder bij Weener XL. Het is tijd voor een nieuw avontuur en kijk ik enorm uit naar mijn toekomstige rol bij Berenschot.”

Sjoerd van het Erve verbindt zich aan Berenschot

Sjoerd van het Erve verbindt zich binnenkort aan Berenschot

Bij het organisatieadviesbureau gaat Van het Erve zich richten op opdrachten op het snijvlak van bestuur en realisatie. “De afgelopen tien jaar heb ik met veel bevlogen mensen samen een stevig werk- en ontwikkelbedrijf mogen bouwen. Vanuit passie en ervaring wil ik graag bijdragen aan het verder brengen van publieke organisaties en daarmee maatschappelijk impact maken.”

Jeroen Gelevert, managing director Zorg en Maatschappelijke Ontwikkeling bij Berenschot, ziet uit naar de samenwerking. “We hebben Sjoerd de voorbije jaren leren kennen als een zeer ondernemend directeur en bestuurder in het publieke domein. Hij verstaat de kunst om op een innovatieve manier en met beperkte middelen werkbare uitvoeringsarrangementen neer te zetten en uitvoeringsorganisaties naar een volgende ontwikkelfase te brengen.”

Bij Berenschot werken meer dan 450 medewerkers voor opdrachtgevers in de publieke en private sector. Associés zijn geen werknemers, zij verbinden zich als zelfstandig adviseur aan het netwerk van Berenschot.