Levi9 benoemt Angelina Best tot chief executive officer

04 juni 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

IT-consultancybureau Levi9 heeft Angelina Best benoemd tot chief executive officer.

Angelina Best wordt in haar rol verantwoordelijk voor de strategische koers van Levi9 en het realiseren van de verdere groeiambities. Ze geeft leiding aan meer dan 1.200 professionals verspreid over kantoren in Amsterdam en zes vestigingen in Oost-Europa.

“Ik ben vereerd om de rol van CEO bij Levi9 te vervullen en kijk ernaar uit om samen te werken met ons team om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Ik voel een sterke connectie met de bedrijfscultuur van Levi9 en de missie om de impact van technologie te maximaliseren”, aldus Angelina.

Levi9 benoemt Angelina Best tot chief executive officer

Angelina brengt meer dan 20 jaar ervaring naar Levi9, opgedaan bij IBM, Microsoft en meest recentelijk Amazon Web Services (AWS). Daar was ze als Head of Commercial Segment Europe verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in elf landen en lid van het directieteam in de Benelux. Daarvoor werkte Angelina dertien jaar bij Microsoft in verschillende senior managementposities.

De nieuwe topvrouw neemt het stokje over van Paul Schuyt, die de functie op interimbasis bekleedde na het vertrek van voormalig CEO Bas de Reus. Schuyt was eerder zo’n negen jaar actief als CEO en nam sinds eind 2023 tijdelijk de honneurs waar.

Menno de Jong, medeoprichter van Levi9 en non-executive board member, zegt over de wisseling van de wacht: “Met Angelina krijgen we een uitstekende leider in huis. Zij heeft in haar carrière laten zien dat klantfocus en gevoel voor relaties in haar DNA zitten. Ik ben ervan overtuigd dat zij ons gaat leiden naar de volgende fase van het bedrijf, en ik kijk ernaar uit met haar te werken aan de verdere uitbouw van ons succes.”

Naast haar rol bij Levi9 is Angelina lid van de Adviesraad van NLDigital, een collectief van ruim 600 bedrijven die de digitale transformatie van het Nederlandse bedrijfsleven aanjagen.

Levi9 is in 2005 opgericht door Prins Bernhard van Oranje en zijn beste vriend en zakenpartner De Jong. Prins Bernhard is vandaag de dag als non-executive board member verbonden aan het bedrijf.