FS adviseur Investance breidt uit in Hong Kong & India

18 januari 2013 Consultancy.nl

Investance, een internationaal adviesbureau dat zich specialiseert in de financiële dienstenindustrie (financial services industry – FSI), heeft twee nieuwe kantoren geopend in Hong Kong en Mumbai, India. De FSI-specialist is reeds actief op beide markten, maar door uitbreiding van zijn teams moest de firma grotere vestigingen openen.

Investance werd in 2001 opgericht en heeft vanaf zijn start een toegewijde focus op financial services gehad. Sindsdien is het advieskantoor gegroeid naar 300 consultants, verspreid over kantoren in zeven landen. In september 2011 opende het tevens een kantoor in Amsterdam, dat onder leiding staat van Thomas Berger.

India
Minder dan een jaar na de opening van zijn kantoor in Mumbai, is Investance India verhuisd naar een groter pand in de Andheri West-regio van Mumbai. In het Indiase kantoor werken voornamelijk adviseurs van de outsourcing-servicelijn van het adviesbureau. “De uitbreiding van ons team in India is een reactie op de groeiende vraag naar het type specialistische outsourcingdiensten dat wij leveren, zoals equity analyst research services. Onze nieuwe lokatie maakt mogelijk dat we ons team kunnen blijven uitbreiden en onze klanten kunnen ondersteunen met een sterke portfolio van specialistische diensten”, zei Thibault Naline, Business Manager bij Investance in India.

Hong Kong
In een reactie op de uitbreiding in Hong Kong zei Vincent Kasbi, mede-hoofd van Investance Azië, het volgende: “Dit is ontzettend positief voor ons team in Hong Kong. De langetermijnlease en verbeterde faciliteiten zijn meer geschikt voor onze huidige behoeften en zal onze groei in de komende jaren ondersteunen.”

Nieuws

Meer nieuws over