Adviesbureau Investance opent kantoor aan de Zuidas

11 september 2011 Consultancy.nl

Investance, een internationaal adviesbureau met een focus op de financiële sector, heeft 1 september 2011 een kantoor aan de Zuidas in Amsterdam geopend. Hiermee is dit, naast vestigingen in Londen, Parijs, Amsterdam, New York, Singapore, Honk Kong en Mumbai, het zevende kantoor van Investance. Het kantoor in Nederland past in de groeistrategie van het van oorsprong Franse consultancy bureau.

Twee Managing Directors: Thomas Berger en Vincent Kasbi
Het Amsterdamse kantoor wordt geleid door Thomas Berger en Vincent Kasbi. Thomas heeft jarenlange ervaring als consultant en heeft onder andere gewerkt bij ING (10 jaar) en Capco (5 jaar). Vincent is tevens co-lead van het UK office van Investance en zorgt onder andere voor een goede alignment tussen het Amsterdamse kantoor en de zes verschillende locaties van Investance.

Ervaring bij Nederlanse banken
Investance heeft in de afgelopen jaren al met grote Nederlandse banken intensief samen gewerkt. De opening van het nieuwe kantoor maakt het mogelijk om de klanten in Nederland nog beter te bedienen en ook andere financiële instellingen support te bieden.

Over Investance 
Investance is een internationaal management consultancy bedrijf dat expertise levert aan financiële dienstverleners op het gebied van strategie, operations, risk management en IT. Investance consultants hebben hun kennis en (gemiddeld meer dan 10 jaar) ervaring opgedaan binnen de financial services industrie. Doordat Investance zich exclusief op de financiële sector richt en zelf veel research doet, is ze steeds in staat haar klanten toegevoegde waarde te leveren.

Investance is met ruim 300 consultants wereldwijd actief in de sectoren Corporate & Investment Banking, Investment & Wealth Management, Retail Banking en Insurance. De ervaring van Investance maakt het mogelijk om klanten te ondersteunen in elke fase van het veranderingsproces. Naast een adviesfunctie, is Investance ook sterk in implementaties via projecten en programma’s.

Nieuws

Meer nieuws over