Berenschot versterkt team Sociaal Domein met Warner Admiraal

08 mei 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Warner Admiraal is bij Berenschot gestart als managing consultant binnen het team Sociaal Domein. 

Admiraal gaat zich binnen het team richten op opdrachten over de volle breedte van de jeugdzorg en op het snijvlak van zorg en het sociaal domein. Hij heeft brede ervaring met zowel de inhoud en organisatie als inkoop van jeugdhulp en Wmo.

“Ik heb plezier in complexiteit, verbinden en beweging”, aldus Admiraal. “Graag verzilver ik mijn ervaring met zowel de inhoud als de organisatie van het sociaal domein voor de opdrachtgevers van Berenschot. Mouwen opstropen en gaan.”

Warner Admiraal, Managing Consultant, Berenschot

Warner Admiraal is Managing Consultant bij Berenschot

Na gewerkt te hebben als gedragswetenschapper, ontwikkelaar en lijn- en accountmanager bij meerdere zorgaanbieders, werkte Admiraal de afgelopen periode voor expertbureau Lorenz. Daar was hij verantwoordelijk voor advies-, onderzoeks- en projectopdrachten op gebieden als inkoop, samenwerking rond het IZA en GALA en datagestuurd werken in het sociaal domein.

“De tijd bij Lorenz was waardevol en leerzaam. Sinds 1 mei ben ik actief bij Berenschot, ik heb er onwijs veel zin in”, laat hij weten.

Wouter Poels, teamlead Sociaal domein bij Berenschot, is blij met de komst van Admiraal. “De belangrijkste uitdaging binnen het sociaal domein blijft het verbinden van strategische stelselvraagstukken aan de dagelijkse uitvoeringspraktijk. Warner heeft zich vanuit verschillende perspectieven ingezet voor de jeugdzorg en kent hierdoor het stelsel van binnen en van buiten.”

Bij Berenschot werken meer dan 400 mensen. Het organisatieadviesbureau behoort tot de leidende spelers in het publieke domein.