Maarten Bremer, Willem Naber en Bo Merkus starten bij KplusV

06 mei 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

KplusV heeft drie nieuwe collega’s aan het team toegevoegd: Maarten Bremer, Willem Naber en Bo Merkus. Een introductierondje langs het drietal en de expertise die ze naar het bureau meenemen.

Maarten Bremer heeft uitgebreide ervaring als bestuurder, directeur en manager in maatschappelijke organisaties op het gebied van onderwijs en opleiding & ontwikkeling. In zijn laatste functie was hij lid van het College van Bestuur van ArtEZ University of the Arts, met de portefeuilles Onderwijs en ICT.

Daarvoor was Bremer onder andere directeur bij Avans Hogeschool, leidde hij het interculturele trainings- en adviesbureau van het Koninklijk Instituut voor de Tropen en was hij directeur van het Balkan-programma van ontwikkelingsorganisatie SNV.

Maarten Bremer, Willem Naber en Bo Merkus starten bij KplusV

Bij KplusV gaat Bremer aan de slag als senior adviseur in het team Arbeidsmarkt. Hij zal zich richten op vraagstukken op gebieden als leven lang ontwikkelen, innovatie, inclusie en privaat-publieke samenwerking.

Willem Naber maakt na zestien jaar ondernemen de stap naar de zakelijke advisering. Bij KplusV gaat hij werken met ondernemers aan groeifocus-trajecten met of zonder financieringsvraag.

Zelf kent Naber de ups en downs van het ondernemen goed. Hij richtte diverse e-commercebedrijven op en doorliep hierbij alle fases van startup naar scale-up en mkb. Ook heeft hij ervaring met diverse financieringsvormen en het kopen en verkopen van een onderneming of onderdelen daarvan.

Bo Merkus heeft een achtergrond in mens-techniek-interactie, behavioural design en customer experience management. Daarnaast heeft hij veel ervaring in digitale innovatie- en transformatieprojecten, waarbij hij het gedrag en behoeften van de mens centraal stelt om te komen tot gedragen oplossingen.

Binnen KplusV richt Merkus zich op gedragsverandering in duurzame transitievraagstukken. Dat doet hij door ondernemers, gemeenten en andere organisaties te adviseren in vraagstukken rond de energietransitie, duurzame mobiliteit en circulaire economie.

Bij KplusV werken ruim 90 adviseurs vanuit kantoren in Arnhem, Amsterdam en Rotterdam. Het bureau richt zich op maatschappelijke, duurzame, sociale en innovatievraagstukken.