Xebia wint Google Cloud Sales Partner Award voor de Benelux

19 april 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Xebia mag zich een jaar lang de top Google Cloud Sales Partner in de Benelux noemen. Het is de tweede keer op rij dat het bedrijf de prijs in de wacht sleept.

Ieder jaar zet Google Cloud tijdens zijn Partner of the Year Awards tal van zijn wereldwijde partners in de schijnwerpers, voor de prestaties die zij in het afgelopen jaar hebben neergezet. Uit de honderden partners worden winnaars bepaald binnen zo’n tien categorieën.

Sales Partners zijn partijen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de groei van Google Cloud. De winnaars zijn bekendgemaakt per regio/land, met Xebia als winnaar voor de Benelux.

Xebia wint Google Cloud Sales Partner Award voor de Benelux

“We zijn trots om Xebia als winnaar van de Google Cloud Partner Award 2024 uit te roepen”, zegt Kevin Ichhpurani, Corporate Vice President voor Global Ecosystem & Channels bij Google Cloud. “Hiermee erkennen we ze voor hun prestaties van het afgelopen jaar, waarmee ze het succes van hun klanten mogelijk maken.”

Het team van Xebia in de Benelux helpt corporates en mkb-bedrijven met digital transformatie, waaronder cloudmigraties. Het bedrijf is al jaren een partner van Google Cloud.

“Bij Xebia zetten we ons in om de nieuwste Google Cloud-innovaties op de markt te brengen,” zegt Bart Verlaat, die leidinggeeft aan Xebia’s cloudorganisatie in de Benelux. “We zorgen er altijd voor dat onze klanten het maximale uit hun investeringen in cloud en digital halen. Van infrastructuur en applicatiemodernisering tot beveiliging en optimalisatie.”

Tijdens de Google Cloud Partner of the Year Awards vielen ook twee medewerkers van de firma in de prijzen. Martijn van de Grift werd uitgeroepen tot Google Cloud Partner All-Star in Solutions Engineering & Delivery en Guido van den Boom tot Google Cloud Partner All-Star in Sales.