KPMG en VKA sponsor Overheidsmanager van het Jaar

12 augustus 2012 Consultancy.nl

KPMG en Verdonk Klooster & Associates (VKA) hebben zich verbonden als sponsor van de award ‘Overheidsmanager van het Jaar 2012’. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens De Overheidsavond van het Jaar op 19 november 2012 in De Ridderzaal te Den Haag. Ronald Plasterk, de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, reikt dan de award aan de winnaar uit.
 
Kandidaten kunnen worden aangedragen door derden, waaronder collega’s, medewerkers en relaties. Geschikte kandidaten zijn overheidsmanagers die “het verschil maken, toonzettend en innovatief zijn”.
 
Hans Dijkstal Award
Naast de award ‘Overheidsmanager van het Jaar 2012’ reikt de organisatie dit jaar ook de ‘Hans Dijkstal Award’, een oeuvreprijs voor topambtenaren die gedurende hun carrière een essentiële bijdrage hebben geleverd aan de kwaliteit en zichtbaarheid van de publieke sector.
 
Jury
De jury van de Overheidsmanager van het Jaar bestaat dit jaar uit Johan Remkes (voorzitter), Jannine van den Berg, Jet Bussemaker, Hetty Linden, Mirko Noordegraaf, Albertine van Vliet-Kuiper, Bernard Wientjes en Pieter Zevenbergen.
 
Eerdere Overheidsmanagers van het Jaar zijn:
Peter Teesink, Hetty Linden, Erik Heijdelberg, Bert Keijts, Maureen Sarucco, Geert Blijham, Martin van Rijn, Pieter Cobelens, Nico Laagland, Roelof Kruize, Jenny Thunnissen, José Hilgersom, Peter van Zunderd, Erry Stoové en Herma Rappa.

Nieuws

Meer nieuws over