Booz partner Hein van Beuningen in RvT Gogh Museum

24 december 2012 Consultancy.nl

Het Van Gogh Museum heeft Booz & Company partner Hein van Beuningen (1970) toegevoegd aan de Raad van Toezicht. Daarnaast is de huidige voorzitter van de Raad van Toezicht, Trude Maas, voor de periode van vier jaar herbenoemd.
 
Hein van Beuningen werkt al meer dan 15 jaar voor het internationale strategie adviesbureau. In september 2011 werd Van Beuningen benoemd tot partner. Hij is gespecialiseerd in strategie-ontwikkeling en vraagstukken rondom organisatieverandering.
 
Axel Rüger, directeur van het Van Gogh Museum: “De brede ervaring van de Hein van Beuningen zowel als toezichthouder als op zijn vakgebied en zijn affiniteit met kunst vormen een waardevolle bijdrage aan de Raad van Toezicht”.
 
Van Gogh Museum
Het Van Gogh Museum in Amsterdam is eind september dicht gegaan om een noodzakelijke renovatie uit te voeren. De verbouwing van het Van Gogh Museum is nodig om de goede conditie van het gebouw en de veiligheid van bezoekers en kunst ook op de langere termijn te kunnen blijven garanderen. Op 1 mei 2013 gaat het best bezochte museum van Nederland weer open.

Nieuws

Meer nieuws over