Ton van der Vegt van Kern Konsult naar Berenschot

19 december 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Ton van der Vegt heeft zich als Senior Managing Consultant verbonden aan Berenschot. Hij is afkomstig van Kern Konsult, waar hij de afgelopen vier jaar werkzaam was als senior adviseur en bestuurder.

Van der Vegt gaat zich vanuit het adviesbureau bezighouden met opdrachten op het gebied van visie en strategieontwikkeling, organisatieontwikkeling leiderschapsprogramma's, innovatie van producten en diensten, project- en programma management en (publiek private) samenwerkingsverbanden.
 
De nieuwe Berenschot adviseur heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van onder meer management consulting en projectmanagement. Voor zijn dienstverband bij Kern Konsult heeft hij gewerkt als zelfstandige, bij Siemens Nederland, Philips Medical Systems en Philips Telecommunication and Data Systems. De ervaren consultant was onder andere procesbegeleider van Holland Gateway op luchthaven Schiphol, European Tourism Futures Institute, Leeuwarden en adviseur bij APM Terminals Maasvlakte II, Rotterdam.

Daarnaast is hij regisseur van leiderschap- en verandertrajecten bij het ministerie van Defensie en Wegener Media en begeleidt hij gemeentelijke organisaties in hun (team) ontwikkeling. Ton van der Vegt is afgestudeerd in de Werktuigbouwkundige Meet- en Regeltechniek en Cybernetische Ergonomie aan de Technische Universiteit Delft.