Kwink Groep zoekt nieuwe talentvolle Junior Adviseurs

21 november 2012 Consultancy.nl

Kwink Groep, een boutique adviesbureau uit Den Haag met een focus op de publieke sector, is op zoek naar talentvolle Junior Adviseurs.
 
Focus op publieke sector
Kwink Groep voert opdrachten uit voor overheden in alle verschijningsvormen. Van ministeries en ZBO's tot provincies en gemeenten. Ook werkt het adviesbureau veelvuldig op het raakvlak van publiek en privaat, bijvoorbeeld voor brancheorganisaties en (andere) non-profit organisaties.
 
Boeiende baan
“Gezien de grote variëteit aan opdrachten en opdrachtgevers is Kwink Groep op zoek naar Junior Adviseurs die creatief, ondernemend, flexibel en nieuwsgierig zijn” licht Annelies Dijkzeul toe, één van de oprichters van het consultancybureau. “Als Junior Adviseur bij Kwink Groep heb je een boeiende baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Vanaf dag 1 werk je aan verschillende opdrachten. Hierbij word je zowel inhoudelijk als procesmatig volledig betrokken”.
 
Kwink Groep - Vacature Junior Adviseur
 
Meer weten?
Wil je meer weten over het advieswerk van Kwink Groep of hoe het is om bij Kwink Groep te werken? Zie dan ook het bericht ‘Consultancybedrijf Kwink Groep uit Den Haag viert 5 jarig jubileum’.

Nieuws

Meer nieuws over