Drie nieuwe junior consultants starten bij Energyprofs

17 oktober 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Kort na de start van vier nieuwe aanwinsten heeft Energyprofs zijn team opnieuw versterkt met drie nieuwe collega’s. Arno Verstegen, Jeffrey Oude Engberink en Sven Goedhart zijn alle drie gestart als Business Consultant.

Arno Verstegen studeerde dit jaar af in technische bedrijfskunde aan Saxion Hogeschool. Gedurende zijn opleidingstijd doorliep hij diverse stages op het gebied van procesverbetering en projectmanagement. Zijn passie voor schone energietechnologie werd aangewakkerd tijdens een halfjaar in Denemarken, waar hij zich verdiepte in energietechnologie.

Tijdens zijn studententijd sloot Arno zich aan bij een team dat werkte aan de ontwikkeling van een waterstofauto, wat zijn enthousiasme voor waterstofprojecten verder voedde. Bij Energyprofs kijkt hij uit naar uitdagende opdrachten op het snijvlak van techniek en business, bij voorkeur met een internationale dimensie.

Drie nieuwe junior consultants starten bij Energyprofs

Sven Goedhart heeft een achtergrond in bedrijfskunde en begon zijn carrière als Account Executive bij M&C Saatchi. Na zijn eerste stappen in het werkzame leven besloot hij samen met zijn vriendin twee maanden te reizen in Vietnam en Indonesië. Nu is hij klaar voor een nieuwe uitdaging bij Energyprofs.

In zijn nieuwe rol van Business Consultant streeft hij naar persoonlijke en professionele groei en hoopt hij bedrijven binnen de energiesector te ondersteunen bij diverse vraagstukken.

Jeffrey Oude Engberink heeft een academische achtergrond in international business en strategic innovation management. Hij doorliep een stage bij Avebe, waar hij zich bezighield met projectmanagement. Jeffrey studeerde eerder ook in Bangkok en maakte recentelijk met zijn vriendin een reis door Midden- en Zuid-Amerika.

Bij Energyprofs heeft Jeffrey zijn eerste opdracht al te pakken. Hij gaat aan de slag voor Westland Infra, waar hij zal werken aan verschillende verbeterinitiatieven. Bij Energyprofs wil hij veel leren over de energiemarkt, werkervaring opdoen en bijdragen aan de energietransitie.

Energyprofs is een adviesbureau gespecialiseerd in de energiebranche. Het team ondersteunt opdrachtgevers met het uitvoeren van veranderprogramma’s, procesverbeteringen en optimalisatie van de bedrijfsvoering. Het bureau uit Herveld telt rond de vijftig professionals.