Adriaan Vermeulen terug naar Molenaar & Lok

09 januari 2008 Consultancy.nl

Adriaan Vermeulen is terug op het oude nest. Begin januari is hij door procesmanagement specialist Molenaar & Lok Consultancy (M&LC) benoemd tot Director. Hij is afkomstig van KPMG, waar hij in het afgelopen jaar werkzaam was binnen de Business Advisory Services tak. Daarvoor werkte Adriaan Vermeulen ruim zes jaar voor M&LC. Hij wordt mede-verantwoordelijk voor de verdere transformatie van Molenaar & Lok Consultancy naar een specialist op het gebied van Business Process Improvemet (BPI).
 
Van 2001 tot 2006 werkte Adriaan Vermeulen voor Molenaar & Lok Consultancy. “Destijds heb ik de fijne kneepjes van het adviesvak, process management en veranderen geleerd”. In 2007 maakte hij de overstap naar KPMG, waar hij Manager werd binnen de Advisory business unit. Binnen KPMG werd hij verantwoordelijk voor de verdere professionalisering van de BPI adviesdienst voor de "Financial Services" sector. Na iets minder dan een jaar verhuist hij terug naar M&LC.
 
Over Adriaan Vermeulen
Adriaan Vermeulen heeft een BSc. behaald in Technische Bedrijfskunde aan de HTS Hogeschool van Amsterdam en een MSc. in General Management aan Nijenrode Universiteit. Daarnaast is hij een Lean practioner en beschikt hij over een Six Sigma Black Belt en Prince 2 Foundation.
 
Molenaar & Lok Consultancy
Molenaar & Lok Consultancy is 1986 opgericht door Bert Molenaar en Harm Lok. Van oudsher was M&LC betrokken bij grootschalige ICT-projecten bij verzekeringsmaatschappijen, van daaruit is het uitgegroeid tot een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in procesmanagement. Molenaar & Lok Consultancy biedt diensten aan op het gebied van Process Strategy, Business Process Improvement, Continuous Improvement, Lean, Six Sigma, Performance Management en Compliance & Risk Management.

Nieuws

Meer nieuws over