Hans Hemels Managing Director Hay Group Nederland

04 oktober 2006 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Hay Group Nederland heeft Hans Hemels (39) per 1 oktober 2006 benoemd tot Managing Director. Hemels is sinds 1992 werkzaam bij Hay Group. Hij volgt Ted Thöne op, die door het organisatieadviesbureau onlangs is aangesteld als Managing Director Europa, Midden-Oosten en Afrika. Hemels heeft ruime ervaring bij toonaangevende klanten op het gebied van performance management, functiewaardering en beloning, organisatie-effectiviteit en leiderschapsontwikkeling.

Hans Hemels is sinds vier jaar lid van het Management Team Nederland met verantwoordelijkheid voor alle Services en Expertise. Hij was tot nu toe ook lid van het Europese Business Development Team.

Hemels begon zijn carrière bij Hay Group in Venezuela, waar hij de verantwoordelijkheid kreeg voor de business in het Caribische gebied. Als Directeur Expertise in Nederland, was hij verantwoordelijk voor innovatie, kwaliteit en de ontwikkeling van adviseurs. In zijn nieuwe rol gaat Hemels zich richten op het versterken van de klantoriëntatie. 'De lat kan iets hoger: onze reactiesnelheid kan omhoog en de oplossingen die we bij klanten bieden kunnen nog scherper en creatiever. Ik wil dat Hay Group door alle klanten gezien wordt als het adviesbureau dat mensen en organisaties doorgrondt en een verrassende, nieuwe kijk op organisaties geeft” aldus de Hay Group adviseur.