KplusV versterkt team met vier nieuwe adviseurs

26 september 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

KplusV heeft in september vier nieuwe gezichten verwelkomd binnen het team: Coen Gribbroek, Patricia Meerveld-Pos, Silke Rensen en Thijs Hendriks.

De meest ervaren van het viertal, Coen Gribbroek, is al meer dan vijftien jaar actief in de publieke inkoop. Hij begon zijn loopbaan in de consultancy, alwaar hij meerdere jaren doorbracht bij Emeritor en Berenschot. De laatste jaren was Coen actief als strategisch adviseur bij de gemeente Arnhem.

Bij KplusV gaat Gribbroek zich bezighouden met het onderwerp maatschappelijk verantwoord opdrachtgeverschap en inkoop. Ook zal hij overheden begeleiden in het proces om te komen tot een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering.

Coen Gribbroek, Patricia Meerveld-Pos, Silke Rensen, Thijs Hendriks - KlusV

Patricia Meerveld-Pos brengt expertise op het vlak van de inclusieve arbeidsmarkt en sociaal ondernemen mee naar KplusV. Ze deed ruime ervaring op met deze onderwerpen vanuit haar acht jaar bij de gemeente Utrecht, waar ze als beleidsadviseur actief was op het terrein van werk en inkomen.

Bij KplusV gaat Meerveld-Pos aan de slag met het ontwikkelen van een regionaal talentenfonds, kwartier maken voor een coalitie inclusieve arbeidsmarkt en het evalueren van de ‘Tijdelijke Regeling aanvullende dienstverlening’ in opdracht van het ministerie van SZW.

Silke Rensen werkte tijdens haar studie Bestuurskunde voor de provincie Overijssel. Ze richtte zich hierbij op het verbeteren van de aansluiting tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt om zo de transitie naar een circulaire economie te versnellen.

Na het voltooien van haar stage bij KplusV besloot Rensen aan te blijven bij het bureau, in de rol van junior adviseur. Silke gaat zich, naast het thema aansluiting onderwijs en arbeidsmarkt, ook bezighouden met Leven Lang Ontwikkelen en de human capital-agenda.

Thijs Hendriks is gestart met het traineeship Circulaire Economie, dat wordt gecoördineerd door afvalbranchevereniging NVRD. Binnen dit traineeship is KplusV de eerste van drie organisaties waar Hendriks aan de slag gaat. Hij voegt zich binnen KplusV bij het team duurzaamheid, waarbinnen hij zich bezighoudt met het oplossen van afval- en grondstoffenopgaven.

KplusV telt rond de 90 adviseurs, die werkzaam zijn vanuit kantoren in Arnhem, Amsterdam en Rotterdam.