Bisnez Management komt goed door de crisis

27 mei 2011 Consultancy.nl

Bisnez Management komt goed door de economische crisis. Terwijl veel collega’s gebukt gaan onder de dalende vraag naar adviesdiensten, heeft het adviesbureau uit Bergambacht na 2008 en 2009 ook in het boekjaar 2010 een positieve winst behaald. Ontslagen waren niet nodig, het team is zelfs uitgebreid met drie ervaren consultants.

Bisnez Management is een adviesbureau dat zich specialiseert op programma- en projectmanagement van complexe ICT-projecten.

Zware tijden voor adviesbranche
De afgelopen jaren heeft de adviesbranche nogal wat moeten inleveren. Minder opdrachten, lagere tarieven, meer concurrentie. Dit alles leidde tot dalende omzetten, lagere winsten en zelfs tot gedwongen ontslagen.

Bisnez Management
Voor Bisnez Management was 2010 sinds de oprichting in 2003 het zwaarste jaar. Het adviesbureau sloot 2010 af met een omzet van bijna €5 miljoen en een bescheiden winst voor belasting van €300.000. Op de vraag wat het geheim is van de sterke prestaties zegt oprichter Frans den Boer: “Bij Bisnez Management is de klant koning, wij luisteren goed naar zijn verhaal en ondersteunen hem bij zijn uitdagingen. Deze instelling staat centraal bij ons en spreekt onze opdrachtgevers aan. Ook het mede risico willen dragen door op basis van no cure no pay een opdracht aan te gaan, werkt voor opdrachtgevers prettig. Samen verantwoordelijkheid dragen voor het beoogde resultaat”.

Nieuws

Meer nieuws over