Voormalig Atos Origin COO Jan van Vugt naar Bisnez

02 oktober 2004 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Jan van Vugt, de voormalig COO van Atos Origin Nederland, is per 1 oktober toegetreden tot het managementteam van Bisnez Management. Jan van Vugt wordt verantwoordelijk voor onderhoud en uitbreiding van het bestaande relatienetwerk van Bisnez Management. Daarnaast zal hij, vanuit zijn jarenlange managementervaring binnen de ICT-wereld, het huidige managementteam op diverse andere vlakken gaan ondersteunen.
 
Bisnez Management is een adviesbureau dat zich specialiseert op programma- en projectmanagement van complexe ICT-projecten. Het adviesbureau uit Bergambacht is in 2003 opgericht en heeft inmiddels 13 ervaren consultants in dienst.
 
Jan van Vugt
Jan van Vugt (53) was tot en met 2000 verantwoordelijk voor alle operations van Atos Origin. Voor die tijd nam hij diverse managementtaken voor zijn rekening binnen Defensie, BSO en Origin. Na een sabattical- periode voerde Van Vugt de afgelopen jaren uiteenlopende interim-opdrachten uit. Over zijn besluit zich aan te sluiten bij Bisnez Management zegt hij: “Bisnez is een snel groeiend bedrijf met een aanstekelijke cultuur en werkwijze. Je ziet niet vaak dat een jong bedrijf erin slaagt zo snel, maar tegelijk zo gedegen een mooie klantenkring op te bouwen. Management en medewerkers zijn ambitieus en gecommitteerd. Ik zie het als een uitdaging om Bisnez Management uit te laten groeien tot een succesvolle onderneming.”

Directeur Bisnez Management, Frans den Boer, is blij met het besluit van Van Vugt: “De komst van Jan van Vugt is een belangrijke stap in de realisatie van onze lange termijn doelstellingen. We weten wat we willen en kunnen Jan's ervaring daarbij zeer goed gebruiken. Als belangrijkste geldt echter dat Jan een uitstekende gesprekspartner is voor het niveau opdrachtgevers waar Bisnez Management zaken mee doet. We zien de samenwerking met hem dan ook met veel vertrouwen tegemoet.”