Viertal begint aan Young Executives-programma van Boer & Croon

21 september 2023 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Meer nieuws over

Boer & Croon heeft vier nieuwe gezichten verwelkomd binnen zijn Young Executives-programma: Jurriaan Spaanstra, Luc Braaksma, Mateo Malbašić en Sam Krekels.

Jurriaan Spaanstra rondde voorafgaande aan zijn start bij Boer & Croon een bachelor in Economics & Business Economics en een master in Strategy Economics af aan de Erasmus School of Economics in Rotterdam.

Gedurende zijn studietijd werkte Jurriaan voor diverse adviesbureaus, waardoor hij beschikt over relevante ervaring in het uitvoeren van strategische analyses, het geven van presentaties voor grote groepen en projectmanagement. Zo werkte hij eerder als duurzaamheidsconsultant bij Praeter, was hij enkele jaren studentonderzoeker bij Allchiefs en liep hij stage bij HelloFresh.

Jurriaan Spaanstra, Luc Braaksma, Mateo Malbasic en Sam Krekels

Bovendien zette Jurriaan zich in voor de Economic Faculty association Rotterdam, een faculteit binnen Erasmus die sociale onderzoeks-/consultancyprojecten verzorgt voor studenten via het zogeheten Involve Consultancy-project.

“Jurriaan haalt zijn energie en motivatie uit teamwork en het succesvol implementeren van analyseresultaten, waarbij hij nooit concessies doet op het gebied van kwaliteit”, aldus Boer & Croon over de nieuwe aanwinst.

Ook Luc Braaksma deed al enige management- en organisatorische ervaring op tijdens zijn opleidingen (een afgeronde bachelor in bedrijfs- en consumentenwetenschappen evenals een master in Business, Economics and Consumer studies, beide gevolgd aan de universiteit van Wageningen).

Zo werkte Luc onder meer als marketingstagiair voor Nestlé, was hij onderdeel van diverse commissies binnen een studentenvereniging en fungeerde hij binnen de Universiteit van Wageningen als coördinator van de meeloopdagen.

Boer & Croon omschrijft Luc als een “enthousiast, breed geïnteresseerd en leergierig persoon”, die graag “zijn kennis van data-analyse combineert met zijn kennis van bedrijfskunde en consumentenpsychologie”.

Mateo Malbašić heeft zowel een bachelor als master in Economics op zak, beide behaald aan Tilburg University. Gedurende zijn opleidingstijd doorliep Mateo een bestuursjaar als consultant. In die tijd voerde hij zowel bureau- als veldonderzoek uit voor The International Marketing Expedition (TIME), een bedrijf dat zich inzet om internationale groei te bevorderen.

In zijn tweede bestuursjaar werkte Mateo als salesmanager bij Integrand, een rol waarin hij contacten onderhield met zowel bestaande als potentiële klanten voor evenementen. Tot slot deed hij ervaring op bij economisch onderzoeksbureau SEO, waar hij als werkstudent deel uitmaakte van het Dutch Corporate Governance Code Project-team.

Tot slot Sam Krekels, die hiervoor zowel een bachelor in Bedrijfskunde als een master in Strategic Management afrondde aan de Erasmus Universiteit. Tijdens zijn opleidingen nam Sam deel aan een uitwisselingsprogramma in Boedapest, ook volgde hij een extra track in Finance.

Daarnaast deed Sam de afgelopen jaren ervaring op bij verschillende bedrijven en werkte hij aan verschillende vraagstukken en diverse verbetertrajecten voor grote bedrijven. Zo was hij onder meer anderhalf jaar actief als teamlead bij een customer experience-specialist uit Rotterdam en deed hij saleservaring op bij een bureau dat zich bezighoudt met werving voor goede doelen en commerciële organisaties.

“Sam is sociaal, optimistisch en resultaatgericht en een echte teamspeler die graag met anderen samenwerkt. Door zijn aanstekelijke enthousiasme zorgt hij voor verbinding en een fijne samenwerking”, laat Boer & Croon weten.

Over het Boer & Croon Young Executives-programma

Het Young Executives-programma van Boer & Croon biedt academische talenten een veelzijdig opleidingstraject van tweeënhalf jaar, waarin de deelnemers worden klaargestoomd voor een functie als consultant of manager.

De young executives volgen het uitgebreide Management Development-programma van Boer & Croon met trainingen in soft en hard skills, intervisie en coaching. In uitdagende opdrachten voor opdrachtgevers in zowel de publieke als private sector brengen ze hun opgedane vaardigheden ook meteen in de praktijk.