Young Executive

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Vakgebieden
Sectoren

Young Executive Management in het kort

Boer & Croon biedt jou een uitdagend driejarig ontwikkelprogramma met een sterke focus op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door de combinatie van gevarieerde opdrachten, deelname aan een Management Development traject en nauwe samenwerking met onze Business Managers en Partners realiseren wij in drie jaar tijd zes jaar leiderschapsontwikkeling. Ambieer jij een snelle carrière groei en wil jij impact maken en verandering realiseren in organisaties? Solliciteer dan direct!

Ontwikkeling staat centraal

Voor Boer & Croon ligt persoonlijke en professionele ontwikkeling aan de basis van een succesvolle carrière. Wij zijn niet op zoek naar know it alls. Wij willen learn it alls. Boer & Croon zoekt het type mens dat nieuwsgierig blijft, de waarom vraag stelt en altijd zoekt naar verbetering.

Dit stimuleren wij met een uitgebreid Management Development traject met een veelheid aan trainingen en modules op soft- en hard skills. Ook krijg je een persoonlijke coach en een Talent Manager die betrokken zijn bij jouw ontwikkeling.

Aan uitdagingen geen gebrek

De stevige basis die het ontwikkelprogramma biedt geeft ons het vertrouwen om jou op uitdagende opdrachten te zetten. Opeenvolgende opdrachten van 3 tot 12 maanden kenmerken zich door een grote zelfstandigheid waarbinnen je nadenkt als consultant en werkt als een manager: denken & doen!

Elke opdracht is maatwerk, maar we hebben vier werkgebieden gedefinieerd:

  • Projectmanagement
  • Procesmanagement
  • Interim management
  • Advies

In je derde en laatste jaar als Young Executive begeleiden wij jou naar een volgende carrièrestap. Dit kan zijn binnen een van de opdrachtgevers in het netwerk van Boer & Croon of door te solliciteren op de functie van Young Manager binnen Boer & Croon.

Wie wij zijn

Boer & Croon is hét managementbureau voor Nederland. Bij ons kom je terecht in een hecht team van bewezen leiders en jong talent, dat maakt ons uniek. Onze cultuur kenmerkt zich door een gezonde combinatie van professioneel en informeel. Zo zijn er regelmatig inspirerende kennisavonden over uiteenlopende onderwerpen, ben je actief in een van onze Taskforces en is er ruimte om met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen aan de slag te gaan. Natuurlijk wordt er ook met regelmaat gesport en geborreld door Young Executives. Wil je meer weten? Kom dan langs bij onze events of plan een koffiedate met een Young Executive.

Wie jij bent

Wij zijn op zoek naar jonge talenten die bereid zijn zichzelf steeds weer uit te dagen in hun persoonlijke ontwikkeling en tijdens hun opdrachten. Young Executives hebben:

  • Een universitair diploma (met een bedrijfskundige studieachtergrond of aantoonbare business sense)
  • 0-2 jaar werkervaring
  • Een scherp analytisch en structurerend vermogen met een multidisciplinaire instelling
  • Een sterk ontwikkelde omgevingssensitiviteit
  • Daadkracht, ambitie en lef
  • Een rijbewijs

Via de sollicitatieknop kun je direct solliciteren. Heb je voorafgaand nog vragen, neem dan contact op met de Recruiter van Boer & Croon Alissa Haasjes (06 11 05 42 83).

Impact maken en positieve veranderingen realiseren?

Solliciteer dan direct op ons Young Executive Program.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Boer & Croon Management

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships