Young Executive

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Vakgebieden
Sectoren
Jouw groei is onze groei!
Boer & Croon vormt een hechte groep van collega’s met verschillende ervaringen en kwaliteiten. Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en er wordt samengewerkt aan de best mogelijke oplossingen voor onze klanten. Onze cultuur is een gezonde combinatie van professioneel en informeel. Zo zijn er inspirerende kennisavonden, wordt er met regelmaat samen gesport en is er een maandelijkse borrel om de verbinding met elkaar te behouden en successen te vieren.
 
Kijk hier voor meer informatie over onze diensten en oplossingen.

De Young Executive journey

Als Young Executive maak je deel uit van de Young Executive Business Unit samen met circa 60 andere collega’s. In deze rol ben je verantwoordelijk als project- of programmamanager voor het succesvol uitvoeren van uiteenlopende opdrachten.

De opdrachten variëren in duur en worden meestal op fulltime basis uitgevoerd bij de opdrachtgever. Vaak is het een individuele opdracht, soms in een team met een andere Young Executive, Manager of in samenwerking met een interim-manager van Boer & Croon.

Afhankelijk van de opdracht zal de verhouding tussen adviseren, managen en implementeren variëren. Elke opdracht is maatwerk en we hebben vier werkgebieden gedefinieerd: programma- en projectmanagement, procesmanagement, interim-management en advies.

Als Young Executive moet jij je snel wegwijs kunnen maken in verschillende organisaties om managementknelpunten op te lossen en klanten verder te helpen. Je komt binnen bij de opdrachtgever, doet onderzoek, maakt een analyse, herkent de problematiek en adviseert de opdrachtgever bij een oplossing. Vervolgens ga je jouw advies implementeren samen met de mensen op de vloer. Draagvlak creëren en gevoel voor verhoudingen en de omgeving hebben is essentieel. Wij vertrouwen je uitdagende opdrachten toe die je een grote mate van zelfstandigheid geven en jij maakt hierin het verschil.

Tijdens jouw opdrachten als Young Executive verken je meerdere domeinen gedurende 2.5 jaar. Hierbij krijg jij de kans om vraagstukken op te lossen binnen de volgende Solutions, zoals wij onze expertisegebieden noemen: Operations, People Excellence, Strategy & Transformation, Public, Healtcare en Finance & Technology.

Heb jij een studieachtergrond of werkervaring die aansluit bij één van onze ‘Solutions’ laat dat ons dan weten in je motivatie. Als je voldoet aan de selectiecriteria dan kan je in een aanmerking komen voor de Young Executive Solution rol. Je maakt dan ook onderdeel uit van de Young Executive Business Unit en je volgt het Young Executive Leadership Program. Daarnaast kijken we hoe we extra kunnen investeren in jouw huidige kennis en ervaring door opdrachten binnen jouw expertisegebied te verrichten.

Wij geloven dat jij het meeste leert als je directe praktijkervaring opdoet en op hetzelfde moment voortdurend blijft bijleren. Naast je opdracht volg je een uitgebreid Young Executive Leadership Program met onder andere trainingen in soft- en hardskills en focus op intervisie en coaching.

De trainingen richten zich op drie dimensies: persoonlijk leiderschap, communicatieve vaardigheden en professioneel adviseren. Aanvullend ligt er focus op powerpoint, excel, prince II / agile foundation en krijg je alle handvatten mee voor problem solving en programma- en projectmanagement.

De Talent Manager begeleidt jou bij jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast word je bij elke opdracht gekoppeld aan een senior collega die op basis van ervaring en expertise zorgt voor de inhoudelijke opdracht begeleiding en ben je onderdeel van een intervisiegroep waarbij je met een externe coach spreekt over praktijksituaties, grip krijgen op het bewaken van eigen grenzen en zorgen voor een goede balans.

Als kers op de taart is er ook ruimte voor opleidingen naar keuze die aansluiten bij jouw profiel en zorgen wij voor interessante masterclasses om jouw kennis te verrijken.

In de laatste fase van jouw Young Executive Leadership Program werken we samen toe naar je volgende carrièrestap, bijvoorbeeld als Manager bij Boer & Croon!

Wij zijn op zoek naar iemand met:
 • Een succesvol afgeronde WO Master opleiding;
 • 0 – 2 jaar relevante werkervaring;
 • Nevenactiviteiten naast je studie of werk;
 • Affiniteit met (één van) onze Solutions;
 • Een ‘Get it done’ mentaliteit gemotiveerd om organisaties duurzaam te verbeteren en elke dag nieuwe dingen te leren.

Naast je CV zijn wij vooral benieuwd naar jou, je drijfveren en persoonlijke ontwikkeling. Ook als jij jezelf niet 100% herkend in de tekst, schroom dan niet om te solliciteren.

Wat bieden wij jou?

 • Marktconform salaris en vakantiegeld;  
 • 26 vakantiedagen;
 • NS Business Card en gebruik maken van een pool auto om te reizen naar je opdracht;
 • Korting op je OneFit sportabonnement;
 • Premievrije pensioenregeling;
 • Telefoon en laptop;
 • Persoonlijke ontwikkeling in de vorm van een Young Executive Leadership Program waarin jij centraal staat;
 • Hoogwaardige begeleiding door de Talent Manager bij jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling en een tutor voor inhoudelijke opdracht begeleiding;
 • Intervisiegroep onder leiding van een externe coach;
 • Trainingen in zowel soft- als hard skills; Masterclasses en opleidingen naar keuze;
 • Gedreven, enthousiast en ondernemend team.

Contactinformatie
Ga jij de uitdaging aan? Stuur jouw CV en motivatie via de sollicitatiebutton bovenaan deze pagina of neem bij vragen contact op met  Bente Wijnen (HR Talent Acquisition Specialist) door te mailen naar
b.wijnen@boercroon.nl.Heb jij door jouw ervaring of studie achtergrond de wens voor een specifieke solutions? Geef dit dan ook aan in jouw motivatie zodat ons team kan onderzoeken of er een match is.

Traineeship informatie

Bedrijf: Boer & Croon Management

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships

Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!