Energyprofs verwelkomt 10 nieuwe consultants in eerste helft 2023

28 juli 2023 Consultancy.nl 5 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Energyprofs heeft in de eerste helft van dit jaar tien consultants aan zijn team toegevoegd. Een introductierondje langs de consultants en hun beweegredenen om zich aan te sluiten bij het op de energiesector gerichte adviesbureau.

Willemien Schelvis nam in april ruime ervaring op het gebied van klantreizen, stakeholder- en projectmanagement en de energietransitie mee naar Energyprofs. Ook werkte ze veelvuldig aan marketing- en communicatiecampagnes voor Nederlandse bedrijven in een internationale setting. Eerder rondde ze een bachelor International Communication en een master in International Business af.

“Ik vind het leuk organisaties te ondersteunen met het bouwen van nieuwe (digitale) bedrijfsstrategieën”, geeft Willemien aan. “Maar ook door het binden van talenten en drijfveren van mensen kunnen we de ambities van organisaties realiseren en werken aan een duurzame toekomst. Door kennis en ervaringen te delen binnen het enthousiast Energyprofs-team biedt dat mogelijkheden het beste uit mijzelf te halen en mijzelf te blijven ontwikkelen.”

Willemien Schelvis, Joost Boonacker, Rino Verkuil, Tim Szkudlarek, Lizzy Janssen

Joost Boonacker werkte hiervoor in de online marketing, met een focus op klanten in de retailbranche. “Ik ben razend benieuwd wat er allemaal te leren valt in de energiebranche en wat voor soort vraagstukken opgepakt kunnen worden”, blikt de in april gestarte Joost enthousiast vooruit.

Een eerste opdracht heeft hij al te pakken. Bij Stam & Co Infratechniek is Joost gestart als projectcoördinator, waarbij hij de verantwoordelijkheid heeft over de planning van projecten.

Rino Verkuil rondde een bachelor in Bedrijfskunde en een master in Strategic Innovation Management af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens en na zijn studie werkte hij als accountmanager B2B in de telecombranche.

Ook Rino sloot zich in april aan bij Energyprofs. “Werken in de consultancy en aan de energietransitie, mijn marktkennis verbreden en samen met een leuke club mensen bijdragen aan een duurzaam resultaat, daar krijg ik energie van”, geeft hij aan.

Tim Szkudlarek beleefde zijn eerste werkdag bij Energyprofs in maart. Eerder werkte hij zo’n zes jaar in de horeca. Ook rondde hij een master in Sociale en Organisatiepsychologie af aan de Universiteit Leiden.

“Hierna was het voor mij duidelijk dat het werk als consultant mij op het lijf geschreven is”, geeft Tim aan, die koos voor Energyprofs vanwege de mensgerichte benadering van het bureau. “Ik krijg energie van samen met mensen werken naar een mooi doel”, zo laat hij weten over wat hem zo aantrekt in het adviesvak.

Lizzy Janssen maakte vorige maand de overstap naar de adviesbranche vanuit het onderwijs. Ze behaalde haar lesbevoegdheid nadat ze een bachelor in Bedrijfskunde en een master in Strategisch Management voltooide aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

“Ik heb zo’n drieënhalf jaar economie en bedrijfseconomie gegeven op een middelbare school in Nijmegen, maar nu is het tijd om mijn geleerde skills uit de opleiding Bedrijfskunde in de praktijk te brengen”, laat ze weten. “Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe baan als Business Consultant bij Energyprofs!”

Eva Kuenen, Luke Druijff, Luca Nikkel, Shea van de Brake Camilo, Madeloes de Win,

Eva Kuenen rondde een bachelor Bedrijfskunde en een master International Business af aan de Radboud Universiteit. Ze kijkt ernaar uit om bedrijven op een praktijkgerichte manier te helpen met bedrijfskundige vraagstukken.

In maart startte ze in haar nieuwe rol. Wat haar aantrekt in Energyprofs is “de kleinschaligheid en informaliteit” van het bureau. Voor haar eerste opdracht is Eva aan de slag gegaan bij Liander, in de rol van medewerker projectbeheersing.

Luke Druijff rondde een bachelor in Bedrijfskunde en een master in Organisational Design and Development af aan de Radboud Universiteit. “Ik krijg energie van een fijne samenwerking met mensen die het naar hun zin hebben op het werk. Dit voelde bij Energyprofs gelijk goed aan!”, aldus een enthousiaste Luke, die al sinds januari aan boord is bij Energyprofs.

“Samen met mijn interesse voor organisatiestructuren en de processen daaromheen maakt dit Energyprofs voor mij de ideale plek”, voegt hij toe. “Zo kan ik zowel de energietransitie een stukje vooruit helpen als ook mezelf verder ontwikkelen.”

Luca Nikkel sloot zich deze maand vers vanuit de schoolbanken aan bij Energyprofs. Vorige maand rondde ze haar master in Positieve Organisatiepsychologie af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

“Bij Energyprofs kan ik veel leren over de bruisende wereld van de energiemarkt en tegelijkertijd ook een steentje bijdragen aan de energietransitie”, laat ze weten. “Daarnaast sluit de leuze van het bureau – ‘it’s all about people!’ – aan bij wat ik zelf belangrijk vind in het werk.”

Shea van de Brake Camilo voltooide onlangs haar master in Business Analysis and Modeling aan de Radboud Universiteit. In haar geboorteland Portugal rondde ze eerder een bachelor in Natuurkunde af. Bij Energyprofs, waar ze in mei is gestart, kan Shea nu haar steentje bijdragen aan de strijd tegen klimaatverandering.

“Ik hou van formules, cijfers en analyses, maar ook – en vooral – van mensen. Ik zocht een baan waar ik de mogelijkheid krijg om te groeien en mijn carrière als consultant te starten. Energyprofs kwam op mijn pad en ik ben erg enthousiast om deze nieuwe uitdaging aan te gaan.”

Tot slot Madeloes de Win, eveneens vorige maand gestart als Business Consultant bij Energyprofs. Eerder rondde ze een bachelor in Geografie, Planologie en Milieu evenals een master in Economische Geografie af aan de Radboud Universiteit.

Ze kijkt enorm uit naar haar nieuwe uitdaging. “Energyprofs trekt mij door het milieuaspect van de energietransitie en de menselijke kant van het verhaal: ‘It’s all about people!’ Op die manier werken we samen aan een duurzame toekomst!”