Cegeka blijft landelijke IT-partner van Natuurmonumenten

26 juli 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Natuurmonumenten blijft ook de komende jaren gebruikmaken van de IT-diensten van Cegeka.

Sinds 2018 kiest Natuurmonumenten voor Cegeka als zijn IT-partner op het gebied van infrastructuur, werkplekken en servicedesk-support.

De samenwerking verliep de afgelopen vijf jaar naar volle tevredenheid volgens Pauline Mulder, chief financial officer bij Natuurmonumenten. “Cegeka beschikt over uiterst kundige engineers die ons bedrijf begrijpen en onze doelstellingen ondersteunen. Daarnaast voelen we ook een sterke bereidwilligheid om altijd tot een oplossing te komen.”

Cegeka blijft landelijke IT-partner van Natuurmonumenten

De samenwerking met Cegeka is nu verlengd voor een volgende termijn van drie jaar. Verschillende andere IT-adviesbureaus hadden interesse getoond in het contract, maar Natuurmonumenten koos wederom voor de diensten van de van oorsprong Belgische IT-dienstverlener (in ons land vooral groot geworden door de overname van KPN Consulting).

“De continuïteit van onze activiteiten is van groot belang voor Natuurmonumenten, en we zijn ervan overtuigd dat Cegeka ons de juiste IT-ondersteuning zal blijven bieden”, aldus Mulder.

Natuurmonumenten is de grootste natuurbehoudsorganisatie van Nederland en heeft als missie om de natuur te beschermen, te behouden en toegankelijk te maken voor iedereen. De organisatie speelt een cruciale rol als het gaat om het behoud van de natuur en biodiversiteit in ons land.

Cegeka voert het werkplekbeheer uit voor de circa 750 medewerkers van Natuurmonumenten. Zij opereren vanuit kantoren door het land (waaronder het voormalig hoofdkantoor van TwynstraGudde).

“De verlenging van ons contract met Natuurmonumenten is een belangrijke mijlpaal voor Cegeka”, zegt Annelore Buijs, Managing Director bij Cegeka. “We zijn verheugd om onze langdurige relatie voort te zetten en onze expertise in IT-diensten in te zetten om Natuurmonumenten te ondersteunen bij hun belangrijke missie om de natuur te behouden en te beschermen.”