PNO partner Onno Bieleman naar Birch Consultants

03 maart 2011 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Onno Bieleman heeft zich per 1 maart 2011 als Associated Partner aangesloten bij Birch Consultants. Hij is afkomstig van PNO Consultants, waar hij ruim zeven jaar werkte in verschillende consultancy en lijn functies. Binnen Birch Consultants wordt hij mede-verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het boutique adviesbureau.

Birch Consultants heeft circa 8 consultants in dienst en is gevestigd in Hilversum.

Onno Bieleman - Birch Consultants

Na het behalen van zijn MSc. in Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen begon Onno Bieleman zijn carrière in 1999 bij Beter Horen als HR Officer. Na een jaar maakte hij de overstap naar adviesbureau PMC, waar hij het midden- en kleinbedrijf adviseerde op het gebied van strategieontwikkeling, financiering en organisatie.

In 2004 trad hij in dienst bij subsidieadviesbureau PNO Consultants. Hij richtte zich als subsidieadviseur op het verkrijgen en inzetten van publieke financiering voor internationale investerings-, opleidings-, en innovatietrajecten. In 2008 werd hij mede-eigenaar van PNO Consultants en zette hij zich in voor onder andere personeelszaken, business development en projectmanagement.