EY verbindt zich als partner aan World Padel Tour Amsterdam Open

28 juni 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

EY heeft zich tot en met 2024 als partner verbonden aan de World Padel Tour (WPT) Amsterdam Open.

Padel is de afgelopen jaren wereldwijd enorm gegroeid. Steeds meer mensen proberen deze nieuwe racketsport uit en ook steeds meer fans bezoeken de wedstrijden van de World Padel Tour. De World Padel Tour (WPT) Amsterdam Open geldt als het grootste padeltoernooi op de internationale kalender.

Van 11 tot en met 15 oktober vindt de 2023-editie plaats in AFAS Live. Tot en met 2024 heeft Big Four accountancy- en advieskantoor EY zich als partner verbonden aan het toernooi.

John van Lottum (WPTAO) en Jeroen Davidson (EY)

“We omarmen de snelst groeiende sport van Nederland en met dit evenement willen we de kwaliteit en populariteit van padel naar een hoger niveau tillen”, aldus Jeroen Davidson, voorzitter van de raad van bestuur van EY.

EY is reeds hoofdsponsor van KNLTB Padel, naamgever van het Nederlands Kampioenschap en partner van Plaza Padel. Door zich ook te verbinden aan de World Padel Tour (WPT) Amsterdam Open, is EY nu op alle niveaus betrokken bij de sport.

Davidson: “Het partnerschap met WPT Amsterdam Open is een logische stap in ons sponsorbeleid en versterkt onze positie als hoofdsponsor van padel in Nederland.”

Met het partnership geeft het kantoor ook uiting aan zijn purpose, laat de topman weten. “Als werkgever willen we in lijn met onze purpose ‘Building a better working world’ bijdragen aan vitaliteit en een actieve levensstijl stimuleren. Bovendien biedt de sponsoring van het evenement uitgebreide mogelijkheden om relaties van EY uit te nodigen.”

John van Lottum, toernooidirecteur van de World Padel Tour (WPT) Amsterdam Open, is verheugd over de samenwerking met EY. “Samen met de hoofdsponsor van padel in Nederland kunnen we de topsport onder de aandacht brengen van een breed publiek.”

Vooruitkijkend op de komende editie, voegt Van Lottum toe: “De eerste editie van WPT Amsterdam Open was vorig jaar al een groot succes; de toewijding van EY en hun loyaliteit aan padel stellen ons in staat om verder te groeien en een internationale standaard neer te zetten.”