Ernst & Young koopt adviesbureau Jeffrey Parker

01 oktober 2012 Consultancy.nl

Ernst & Young heeft Jeffrey Parker & Associates gekocht, een boutique Amerikaans financieel adviesbureau dat zich focust op infrastructuur. Ongeveer tien consultants van het aangekochte bedrijf zullen worden geïntegreerd in de Transaction Advisory Services-praktijk van het Big Four-kantoor. De financiële voorwaarden van de deal werden niet bekendgemaakt. De acquisitie breidt de mogelijkheden van Ernst & Young in de infrastructuuradvisering uit.

Ernst & Young - Jeffrey Parker & Associates

“We hebben Jeffrey Parker & Associates gekocht om te kunnen voldoen aan de vraag naar infrastructuur-advisering, nu de financiering en ontwikkeling van de Amerikaanse infrastructuur essentieel wordt voor de Amerikaanse economie”, zei Rich Jeanneret, hoofd van het Transaction Advisory Services-kantoor van E&Y. “Deze acquisitie is onderdeel van onze strategie om onze adviseringactiviteiten op het gebied van infrastructuur uit te breiden.”

Overnames in 2011
Vorig jaar kocht Ernst & Young Advisory in Europa Partake Consulting, een specialist op het gebied van Enterprise Intelligence. En in Amerika nam het ISA Consulting over, een adviesbureau met ongeveer 100 consultants en een focus op business intelligence-diensten.

Nieuws

Meer nieuws over