The Bridge organiseert PDMA.NL Jaarcongres 2012

16 mei 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Op vrijdag 1 juni 2012 organiseert adviesbureau The Bridge samen met PDMA.NL het PDMA.NL Jaarcongres 2012. Het PDMA congres richt zich specifiek op 'turning technology into business', hoe maak je het slimme tot zakelijk succes? Tijdens het event krijgen deelnemers een overzicht van de laatste trends op het gebied van innovatie.

Metrics, Investment & Risk, Proces & Tooling
Langs drie lijnen worden best practices en 'turning technology into business' uitgediept: 'Metrics', welke meetbare KPI's kunt u gebruiken om keuzes te maken in de ontwikkeling van kansrijke technologie, de vermarkting daarvan, en product- en innovatieportefeuille beheer; 'Investment & Risk', hoe worden risico en investering door professionals gebalanceerd om optimale kansen voor de organisatie te creëren; 'Proces & Tooling', hoe zijn al die wijze lessen te operationaliseren, met welke gereedschappen kan de organisatie daadwerkelijk aan de slag.
 
Drie essentiële ingrediënten
Innoveren is een professioneel vak en in deze tijden dé voorwaarde om te overleven en optimaal voorbereid uit de startblokken te komen als de economie weer groei inzet. Het congres biedt vele praktische voorbeelden en een uitgebreide gelegenheid nieuwe partners voor innovatie op te doen. Het biedt de drie essentiële ingrediënten waar PDMA-leden altijd om vragen:
1. excellente inhoudelijke kennis en kunde
2. veel interactiviteit en uitwisseling
3. uitgebreide mogelijkheden tot netwerken, juist in kansrijke nieuwe combinaties
 
Voor wie
Het jaarcongres is een must voor: managers product development, innovatoren, product developers, ontwikkelaars, hoogleraren, CEO's, CTO's, CFO's en andere DMU's, strategen, new business managers, consultants, marketeers en alle andere innovatieprofessionals.