Anderson MacGyver versterkt team met drie professionals

06 april 2023 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Anderson MacGyver heeft de afgelopen periode drie nieuwe professionals verwelkomd binnen het Nederlandse team: Tessa van de Kamp, Salomon Linck en Thijs Rutjes.

Tessa van de Kamp is een ervaren online marketeer en projectmanager. Hiervoor werkte ze enkele jaren voor Toogethr, een IT-bedrijf gespecialiseerd in mobiliteit, in haar laatste rol als marketingmanager.

Tessa kan bovendien bogen op jarenlange ervaring in verschillende scale-ups. Eerder vervulde ze diverse (online) marketing- en communicatierollen, onder meer bij Jelba en Balance.

Anderson MacGyver versterkt team met drie professionals

Bij Anderson MacGyver is Tessa aangesteld als Marketing Lead. In die rol is ze is verantwoordelijk voor de online en event marketing van de digitale transformatiespecialist uit IJsselstein. Zo houdt ze zich onder meer bezig met campagnes, e-mailmarketing, het onderhouden van websites, marketing automation, events en het managen van (online) projecten.

Anderson MacGyver is verheugd met de komst van de ervaren marketingprofessional. “Als allround marketing- en projectmanager brengt ze mensen samen om mooie campagnes en resultaten op te leveren.”

Met de komst van Salomon Linck heeft Anderson MacGyver een ervaren project consultant, financieel analist en projectcontroller in huis gehaald. Zijn ervaring zet hij nu in als Finance & Project Controller.

Salomon is afkomstig van TNO, waar hij als projectcontroller actief was. Eerder in zijn loopbaan werkte hij als financial accounting analist voor de ANWB, en daarvoor zo’n anderhalf jaar voor financieel detacheerder TriFinance, waar hij een traineeship doorliep en ervaring opdeed als projectmanager.

De nieuwe aanwinst geldt als een expert op het gebied van procesoptimalisatie, project control en boekhouding. Daarnaast heeft Salomon affiniteit met blockchaintechnologie en beschikt hij over kennis op gebieden als SAP, Oracle en de Microsoft-suite.

In zijn huidige rol beheert Salomon de financiële kant van Anderson MacGyver en de projecten die het bureau uitvoert. Daarbij ligt zijn kracht in het “combineren van zijn analytische en communicatieve vaardigheden”, aldus Salomon. “Mijn afwisselende werkervaring en interesse helpen met het maken van impact in een dynamische organisatie als deze.”

Ook Thijs Rutjes maakt sinds circa twee maanden deel uit van het 60-koppige team van Anderson MacGyver. Hij is geen onbekende voor het bureau, want reeds in 2019 liep de consultant enkele maanden stage bij het consultancykantoor. Op dat moment volgde hij een master in Business Informatics aan Universiteit Utrecht, die hij eind vorig jaar afrondde.

Tijdens deze stage was Thijs betrokken bij een consultancyproject rondom de datamigratie van werkgeversvereniging AWVN naar de cloud. Later zou hij ook nog acht maanden stagelopen bij het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Daar ontwikkelde hij onder meer een visualisatiedashboard om clinici te ondersteunen bij het effectiever gebruiken van patiëntgegevens, zodat deze betere zorg kunnen leveren.

De kennis en ervaring die Thijs hierbij opdeed kan hij nu inzetten bij Anderson MacGyver: “Tijdens mijn stages heb ik IT- en datauitdagingen aangepakt vanaf het probleemonderzoek tot en met de wetenschappelijke evaluatie van de implementatie”, geeft hij aan.

In zijn huidige rol richt Thijs zich op uitdagende IT-adviesvraagstukken van klanten. “Mijn doel is om de verbinding tussen zowel organisaties als individuen met IT te verbeteren”, besluit hij.

Anderson MacGyver zoekt doorlopend naar nieuwe collega’s. Bekijk de vacatures voor meer informatie.