ProjectiveGroup promoveert Mike Leerdam tot partner

30 maart 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

ProjectiveGroup heeft Mike Leerdam, de country leader van het Belgische kantoor, gepromoveerd tot partner.

Leerdam werkt al sinds 2015 voor ProjectiveGroup, na eerder zo’n zeven jaar ervaring te hebben opgedaan bij een op financial services gericht management consultancykantoor.

Gedurende zijn loopbaan bij ProjectiveGroup werkte Leerdam aan verschillende grote transformaties bij klanten in België. Meer recent kreeg hij de leiding over de activiteiten van het kantoor in België. In die rol overziet hij het dienstenaanbod van ProjectiveGroup op het gebied van consulting, project delivery, data en talentontwikkeling.

Mike Leerdam, Partner, ProjectiveGroup

Ondanks zijn toetreding tot het partnerteam (Projective is deels in privé-eigendom en wordt deels gefinancierd door een investeerder), blijven Leerdams taken grofweg hetzelfde. “Toegelaten worden tot het partnerschap is een fantastische erkenning, maar eigenlijk zal mijn dagelijkse werk niet echt veranderen. Er is geen sprake van speciale vergaderingen of nieuwe verantwoordelijkheden.”

“Ik besteed ongeveer twee dagen per week aan mijn rol als Country Lead Belgium en drie dagen bij de klant, waar ik een IT Risk & Compliance-programma manage voor een financieel marktinfrastructuurbedrijf”, licht hij toe.

Het was deze diversiteit aan taken die Leerdam aanvankelijk enthousiast maakte over de adviesbranche en in het bijzonder ProjectiveGroup, zo liet hij drie jaar geleden in een interview weten: “Het combineren van klantwerk en interne opgaven kan een flinke kluif zijn, maar de afwisseling geeft me ook veel energie!”

Net als Leerdams carrière heeft ook ProjectiveGroup de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Naast de organische groei die het bedrijf in zes belangrijke markten heeft gerealiseerd, sloot het kantoor ook drie overnames. Daarmee telt het team inmiddels circa 650 professionals. Dit team biedt opdrachtgevers een end-to-end advies- en project delivery-aanbod.

Daarnaast beschikt ProjectiveGroup over een eigen durfkapitaalfonds en een ecosysteem van fintechbedrijven, waarmee het financiële instellingen een zo compleet mogelijke dienstverlening biedt.

“ProjectiveGroup bestrijkt nu alle facetten van transformaties in het financial services-segment”, aldus Leerdam. “Door de capaciteiten van onze deskundige bedrijven (zeven in totaal) te combineren, zijn we een internationale end-to-end partner geworden voor wie wil uitblinken in de almaar veranderende omgeving.”

“Als partner kijk ik meer dan ooit ernaar uit om samen met mijn geweldige collega’s en klanten complexe uitdagingen aan te gaan en uitzonderlijke resultaten te leveren”, besluit de kersverse partner.