Roel Knoppers leidt SAP- en OutSystems-dienstverlener myBrand

30 maart 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Conclusion-dochter myBrand heeft per 1 april Roel Knoppers benoemd tot algemeen directeur. Knoppers neemt het stokje over van Seger Theuns, die ‘promotie’ maakt binnen het Conclusion ecosysteem.

Bij myBrand Conclusion (kantoren in Apeldoorn, Geertruidenberg en Maarssen) werken rond de 440 professionals. Zij leggen zich toe op SAP- en Outsystems-werk, van adviesdiensten en de bouw van applicaties tot het implementeren en onderhouden en verbeteren van systemen. In 2018 werd myBrand onderdeel van zakelijk dienstverlener Conclusion.

Knoppers sloot zich in 2013 aan bij myBrand Conclusion, waar hij aan de slag ging als vestigingsdirecteur van het kantoor in Apeldoorn.

Roel Knoppers, Algemeen directeur, myBrand Conclusion

Later zou hij vestigingsdirecteur worden in Maarssen, om in 2021 benoemd te worden tot operationeel directeur met verantwoordelijkheid voor alle drie de vestigingen van myBrand Conclusion.

Knoppers is verder verantwoordelijk voor het private en public cloud-dienstaanbod richting de markt en maakt tevens deel uit van het challenge-team, gericht op het organiseren van de dienstverlening naar klanten waar met meerdere Conclusion-werkmaatschappijen wordt samengewerkt.

Knoppers kan terugkijken op een uitgebreide loopbaan binnen het SAP-domein. Zo bekleedde hij verschillende sales- en lijnmanagementrollen en droeg hij eindverantwoordelijkheid voor diverse SAP-units binnen grote organisaties. Zo vervulde hij leidende rollen bij onder meer Sogeti Nederland en Uphantis.

Zo’n tien jaar na zijn start bij myBrand Conclusion, maakt Knoppers nu de stap naar algemeen directeur. “We zijn achttien jaar geleden gestart met de missie: het zijn van de door klanten als best gewaardeerde dienstverlener. Gaandeweg hebben we het best gewaardeerde werkgeverschap daaraan toegevoegd”, blikt Knoppers terug.

Portfolio versterken

Ook blikt hij vol vertrouwen vooruit: “Ik geloof sterk in de focus van myBrand Conclusion. Het beleid dat we hebben neergezet om dit te behalen ga ik voortzetten. Samen met een fantastisch team wil ik het portfolio verder versterken en daarmee klanten nog beter bedienen.”

Knoppers neemt het leiderschap over van Seger Theuns, die de rol van algemeen directeur ruim zeven jaar vervulde. Theuns blijft actief binnen het Conclusion-ecosysteem: hij wordt Director Enterprise Applications van Conclusion.

Met de benoeming van Knoppers vindt nog een verschuiving plaats binnen het leiderschapsteam van myBrand Conclusion. Zo draagt Knoppers zijn operationeel directeurschap over aan Dennis Bruijns, die al ruim acht jaar vestigingsdirecteur is in Geertruidenberg. Marcel Antons, directeur Strategie en Innovatie bij myBrand, wordt verantwoordelijk voor de vestiging in Maarssen..

Theuns legt zijn oude rol met veel vertrouwen in de handen van zijn opvolger: “Ik ben ontzettend trots dat er zo’n ervaren en complementair team aan het roer van myBrand staat. Dat talent uit onze eigen organisatie deze stap kan zetten, laat zien dat myBrand focus heeft op de medewerkersreis, op ieders individuele talent én ambitie.”