Student Consultant zet groei door met nieuwe lichting consultants

23 maart 2023 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Meer nieuws over

Student Consultant is 2023 begonnen met een nieuwe lichting talenten afkomstig van verschillende universiteiten (Tilburg, Amsterdam en Nijmegen). Hiermee zet het studentenadviesbureau zijn stijgende lijn van 2022 door.

Laurens Scholte volgt de master Strategic Management aan de Tilburg University. Hij leert hoe hij bedrijven helpt met het vormgeven, implementeren en waarborgen van de strategie. “Als consultant streef ik er voortdurend naar uit om de juiste beslissingen te nemen en de doelen te bereiken, terwijl ik mijzelf uitdaag om verder te denken dan de status quo.”

Mika Visser is bezig met de master Artifical Intelligence aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij kijkt ernaar uit zijn kwaliteiten op het gebied van data science in te zetten voor de klanten van Student Consultant. “Bij Student Consultant kan ik zowel een goede inkijk krijgen in het bedrijfsleven als mijn theoretische kennis in de praktijk toepassen.”

Student Consultant zet groei door met nieuwe lichting consultants

Lotte Bingen volgt de bachelor Fiscale Economie aan de Universiteit van Amsterdam. Ze is gemotiveerd en resultaatgericht en kijkt ernaar uit om bij Student Consultant diverse bedrijven te gaan helpen. “Bij Student Consultant kan ik door het uitvoeren van verschillende uitdagende projecten mijn kennis toepassen en verbreden.”

Pelle van der Hulst heeft recentelijk zijn bachelor Bedrijfskunde afgerond aan de Radboud Universiteit en start in september met de master Organizational Design & Development. Bij Student Consultant wil hij graag zijn consultancyvaardigheden versterken.

Charlotte Schipper volgt de master International Business: Management, Change & Consultancy aan de Universiteit Maastricht. Haar reeds opgedane ervaring in onder meer de consultancywereld wil ze verder vergroten door de klanten van Student Consultant verder te helpen. “Bij Student Consultant kan ik mijn theoretische kennis in de praktijk toepassen om zo gaandeweg mijzelf op professioneel gebied te ontwikkelen.”

Ook Mark Rusch studeert in Maastricht. Hij volgt de opleiding Econometrics and Operations Research en is enorm geïnteresseerd in finance en het oplossen van operationele problemen. “Bij Student Consultant kan ik mijn theoretische kennis toepassen, mijn professionele vaardigheden versterken, me concentreren op mijn interesses en me laten inspireren door ambitieuze collega’s.”

Rijk de Visser volgt de master Digital Business and Innovation aan de Vrije Universiteit. Daarbij ligt de focus op het slaan van de brug tussen IT en business. Rijk kijkt ernaar uit om zijn kennis in de praktijk te gaan brengen. “Bij Student Consultant krijg ik de kans om mij op professioneel gebied verder te ontwikkelen en consultancyvaardigheden op te doen.”

Sander de Witte heeft de bachelor Business Economics afgerond aan de Radboud Universiteit. Hij volgde een schakelprogramma Economie & Recht, waardoor hij zo geïnteresseerd raakte dat hij nu in deeltijd de bachelor Rechtsgeleerdheid afmaakt. “Naast het samenwerken met een hechte en gezellige groep studenten biedt Student Consultant mij de kans om tijdens mijn studie een stap te zetten in het professionele werkleven.”

Britt van den Berg volgt de master Innovation Management aan de Technische Universiteit Eindhoven en daarnaast de master Strategic Management aan Tilburg University. “Bij Student Consultant ga ik mijn opgedane kennis en soft skills toepassen om zo hoogwaardig advies te bieden aan bedrijven.”

Sten Stokroos is bezig met de master Econometrie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hiervoor behaalde hij de bachelor Civiele Techniek aan de TU Delft. “Ik wil mijn analytische vaardigheden verder ontwikkelen en waardevolle inzichten bieden door mijn opgedane kennis van econometrie en programmeren toe te passen in de consultancy.”

Aimée Gosselin zit momenteel in de afrondende fase van haar bachelor Economics and Business Economics aan de Universiteit van Utrecht. Ze deed daar veel kennis op van finance, innovatie en strategie. “Student Consultant biedt mij de kans om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en professioneel te groeien. Ik streef ernaar om door klantgericht, kritisch en geordend te werk te gaan een mooi resultaat voor de klant te verwezenlijken.”

Juliette van Rossum is bezig met de bachelor Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit. Met haar creativiteit, oplossingsgerichtheid en analytische vaardigheden wil ze graag van toegevoegde waarde zijn bij Student Consultant. “Ik raak er gemotiveerd van om met andere ambitieuze studenten samen te werken aan uitdagende projecten.”

Mike Peters zit in het laatste jaar van de bachelor International Business Administration aan de Radboud Universiteit, waar hij leert over het analyseren en oplossen van vraagstukken. “Ik kan mijzelf bij Student Consultant snel ontwikkelen in verschillende vakgebieden en hoop op deze manier klaargestoomd te worden voor een mooie carrière.”