Jeroen Wiggers terug in de consultancy bij FiSer Consulting

10 maart 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

FiSer Consulting heeft zijn team versterkt met Jeroen Wiggers, die is benoemd tot Principal Consultant en Leader van de Banking-praktijk.

Met Wiggers haalt FiSer Consulting een ervaren consultant en bankier aan boord. De afgelopen jaren werkte hij voor De Nederlandsche Bank (DNB) en de Europese Centrale Bank (ECB), waar hij betrokken was bij het toezicht op (internationale) banken en het verbeteren van de risico- en regelgevingsprocessen.

“Ik maakte bij de ECB deel uit van het Joint Supervisory Team. Dit team houdt toezicht op belangrijke banken in Europa en voert jaarlijks het Supervisory Review and Evaluation Process (SREP) uit”, legt Wiggers uit. Binnen DNB werkte hij ruim vijf jaar in de rol van senior toezichthouder.

 Jeroen Wiggers, Principal Consultant, FiSer Consulting

Daarvoor werkte Wiggers zo’n acht jaar voor twee internationale adviesspelers: EY en Capgemini Consulting (nu Capgemini Invent). Bij beide advieskantoren was hij onderdeel van de financial services-praktijk en hield hij zich bezig met projecten op het snijvlak van regulatory change, businesstransformatie, operations, performance improvement en digitalisering.

“Jeroen neemt waardevolle ervaring mee naar FiSer Consulting”, laten oprichters Dirk Worm en Mischa Wesdorp weten. “Hij combineert zijn expertise uit de consultancysector met zijn ervaring op het gebied van bancaire regelgeving.”

“Met Jeroen aan boord versterken we niet alleen onze Banking-praktijk, maar kunnen we ook beter tegemoetkomen aan de groeiende vraag naar onze diensten en ons groeipad vervolgen”, aldus Worm en Wesdorp.

FiSer Consulting kreeg vier opeenvolgende jaren erkenning als FD Gazelle. Het team telt vandaag de dag meer dan 20 consultants en associés.