Jeroen Wiggers versterkt Financial Services tak van EY

15 april 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Jeroen Wiggers heeft begin deze maand de gelederen van EY versterkt als Senior Advisor binnen de Financial Services praktijk. Hij is afkomstig van Capgemini Consulting, waar hij ruim drie jaar werkte als Senior Management Consultant. Bij de Big 4 accountants- en adviesorganisatie gaat Wiggers zich bezighouden met projecten in de financiële sector die zich bevinden op het snijvlak van regulatory change, operations en performance improvement.  

Wiggers behaalde in 2010 een Bachelor in Business Studies en een Master in Strategic Management aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast studeerde hij Monetary Economics aan de Universiteit van Amsterdam. Hij begon zijn loopbaan eind 2010 als Management Consultant bij Capgemini Consulting en groeide in twee jaar door naar Senior Management Consultant. Bij het van oorsprong Frans adviesbedrijf deed Wiggers ruime ervaring op binnen het domein van post-merger integraties en de change- en business transformatievraagstukken die hieruit voort komen.

Jeroen Wiggers - EY

EY
Vorige maand besloot Wiggers de overstap te maken naar de Financial Services praktijk van EY, ’s Nederlands grootste zakelijke dienstverlener. Als Senior Advisor gaat hij zich vooral bezighouden met vraagstukken op het snijvlak van operations management, regulatory change en performance improvement binnen de financiële sector.