SAP expert Scheer Management opent kantoor in Vianen

27 augustus 2012 Consultancy.nl

SAP en BPM-expert specialist Scheer Management opent een vestiging in Nederland. Vanuit het nieuwe kantoor in Vianen biedt een groep van circa vijftien SAP en Business Process Management-consultants (BPM) diensten aan op het gebied van onder meer SAP implementaties en businesstransformaties, businessarchitectuur, BPM en mobiliteitsoplossingen. Ervaren IT consultants Ferry Bogaards en Diederik van Duuren wordt verantwoordelijk voor deNederlandse vestiging.
 
Scheer Management is opgericht door de Duitser August-Wilhelm Scheer, nadat hij zijn zijn onderneming IDS Scheer in 2009 had verkocht aan softwareleverancier Software AG. In het kader van de internationale uitbreidingsambities heeft Scheer Management in de afgelopen jaren al kantoren geopend in Oostenrijk en Zwitserland. De Nederlandse vestiging is de eerste in een geplande reeks kantoren in Europese landen buiten het Duitse taalgebied.
 
Vijftien consultants
De twee Nederlandse directieleden kennen elkaar al sinds 1995, toen zij samenwerkten in de SAP-praktijk van Deloitte Consulting. In de afgelopen jaren werkten ze allebei voor Software AG in Nederland, Ferry Bogaards als Vice President SAP Consulting Services Benelux en Diederik van Duuren als Directeur SAP Consulting. In de afgelopen maanden hebben ze binnen hun netwerk circa vijftien consultants geworven. “Wij hebben gezocht naar mensen die wij kenden en die bedreven zijn in de procesgerichte aanpak die het hart vormt van onze dienstverlening” zegt Bogaards tegen Computable.

Nieuws