Lauryn Remmelswaal: van ‘inloopsollicitant’ tot office manager bij Summiteers

20 januari 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Summiteers heeft zijn team versterkt met een nieuwe office manager: Lauryn Remmelswaal.

Voordat Lauryn – letterlijk – aanklopte bij strategie-executiespecialist Summiteers uit Utrecht, deed ze ervaring op als administratief medewerker bij jeugdhulporganisatie De Rading, eveneens in de Domstad.

“In mijn vorige baan miste ik vooral het live contact met collega’s”, vertelt ze. “Tijdens wat speurwerk op LinkedIn kwam ik bij Summiteers terecht. Op de site stond: ‘kom gewoon langs voor een kop koffie’.”

Lauryn Remmelswaal, Office Manager, Summiteers

Lauryn voegde de daad bij het woord door spontaan bij het bureau binnen te lopen. In dat eerste contact trof ze eigenlijk direct wat ze zocht: “Een energieke jonge organisatie met ondernemende mensen waar ook veel aandacht is voor het interne contact. Precies waarnaar ik op zoek was.”

Ook de functie sprak Lauryn meteen aan. Als office manager fungeert ze binnen Summiteers als een “spin in het web”, vertelt ze. “Het is een rol die mij op het lijf geschreven is en mij precies de afwisseling en dynamiek biedt die ik graag wil. Ik word blij van structureren en organiseren. Daarnaast vind ik het leuk om collega’s te kunnen ondersteunen en helpen waar dat nodig is. Mijn functie is gewoon super afwisselend, geen dag is hetzelfde. Dat is wat mijn werk zo leuk maakt!”

Meteen welkom

Inmiddels kan Lauryn terugblikken op een geslaagde start. “Ik ben heel warm opgevangen! Doordat er al kennismakingsgesprekken voor mij ingepland waren, heb ik al mijn collega’s binnen enkele weken persoonlijk kunnen spreken. Dat was voor mij heel waardevol en haalde de eerste spanning weg. Iedereen is open en geïnteresseerd in elkaar, waardoor ik mij meteen welkom voelde.”

Summiteers werd opgericht in 2017 en is de afgelopen jaren razendsnel gegroeid. De consultants van het Utrechtse adviesbureau helpen klanten met het definiëren en realiseren van hun visie, strategie en organisatievraagstukken, om zo beweging en groei te realiseren.

En hoewel het voor Lauryn even wennen was om aan de slag te gaan in het consultancydomein, voelde ze zich al snel thuis. “Wat mij het meest opvalt, is dat plezier en hard werken hand in hand gaan. Dat zie ik echt terug bij mijn collega’s. Daarnaast is er veel humor binnen de groep – ik heb al ontzettend veel gelachen in de afgelopen maand.”