Summiteers

Wij zijn Summiteers. Wij helpen onze klanten met het definiëren en realiseren van hun visie, strategie en de bijbehorende organisatievraagstukken.

Of zoals wij het graag zeggen: wij helpen mensen en organisaties hun top te bereiken. Ook als ze nog niet precies weten hoe die eruitziet. Want de top is voor iedere organisatie anders. Voor ieder mens anders. Net als de weg er naartoe.

Waar we ook heen klimmen, we verbinden de inhoud altijd met de professionele ontwikkeling van de teamleden. Zodat het resultaat niet alleen sterk, maar blijvend is. Wij brengen structuur als het overzicht ontbreekt, inzicht bij complexiteit, beweging als iets vastloopt en rust bij grote veranderingen. Concreet, behapbaar en duidelijk.

Niet dat we van clichés houden, maar samen kom je nu eenmaal verder dan alleen. En dat is nou net wat het verschil maakt in onze aanpak: we rusten niet voordat iedereen die de tocht met ons maakt ook zelf een stap in zijn ontwikkeling heeft gezet. Alleen dàn bereik je jouw top en belangrijker nog: je kunt je daar handhaven als wij het pand weer verlaten hebben. 

Diensten 

Wij zijn experts op het vakgebied dat Strategy Execution genoemd wordt en uniek omdat wij dat vakgebied combineren met het ontwikkelen van de professionals bij onze klanten. Wij houden ons bezig met:

  • Visie & Strategie
  • Plateauplanning & Roadmap
  • Executie & Regievoering
  • Leadership development & Coaching

Visie en strategie
Alles begint bij een duidelijk beeld van waar je naartoe wilt en waarom. Wij helpen organisaties met het helder maken van hun visie en het omzetten van deze visie in een duidelijk plan.

Plateauplanning en roadmap
We ondersteunen klanten bij het maken van een evenwichtig stappenplan op weg naar hun doel, oftewel een plateauplanning. Hierin staan concrete acties om telkens een volgend plateau te bereiken. 

Executie en regievoering
Als alle plannen zijn uitgewerkt zetten (en houden) we de verandering in gang. Door samen de regie te voeren over alles wat nodig is om de plannen te realiseren, op een manier die helemaal bij de organisatie en het team past.

Leadership development en coaching
Niets geeft ons meer energie dan ondernemende mensen helpen om boven zichzelf uit te stijgen. Dus begeleiden we onze klanten intensief bij hun weg omhoog. Door concrete leerdoelen op te stellen en duidelijke afspraken te maken. Eerlijk, pragmatisch en met de blik vooruit. 

Klanten

Onze klanten zijn heel divers: groot en klein, start ups en corporates, nationaal en internationaal, van financieel dienstverlener, media, logistics tot toezichthouder en zorgpartij. Kijk voor enkele cases waar we trots op zijn op onze website.

Summiteers is nummer 1 Best Work Place.

Summiteers | Nieuws