Summiteers | Werken bij

Bij onze ambitie hoort groei. Daarom zijn wij altijd op zoek naar talent. Vind jij het belangrijk om te werken in een informele omgeving, met een hecht team dat iedere dag bezig is om onze klanten en Summiteers verder te brengen? Daag jij jezelf graag uit om het beste uit jezelf te halen en vind je het leuk om anderen te helpen om dat ook te doen?

Ondernemend, ambitieus, niet bang om in het diepe te springen? En vind jij het belangrijk om naast hard werken ook samen veel lol te hebben? Dan dagen wij jou uit om jouw stempel te komen drukken op Summiteers.

Bij Summiteers bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf optimaal te ontwikkelen. Dit met uitstekende arbeidsvoorwaarden én work-life balance. Als Summiteer:

  • Ben je onderdeel van een topteam (vinden wij zelf tenminste)
  • Word je een specialist op het vakgebied strategy execution en leer je om mensen én teams te ontwikkelen terwijl je resultaten behaalt. De ideale springplank voor een mooie positie ‘in de lijn’ mocht je ooit besluiten om verder te gaan (niet waarschijnlijk, maar toch)
  • Werk je naast het advieswerk bij klanten en interne projecten aan concepten van Summiteers. Er is veel ruimte om samen de koers te bepalen 

Heb je interesse om te werken bij Summiteers of wil je meer informatie, kijk dan op de vacaturepagina, doe de test of neem direct contact op via onze website.

Summiteers is officieel gecertificeerd als Great Place To Work.

Summiteers | Nieuws