Arnoud Smits en Jurriaan Peters gestart bij Innergo

19 januari 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau innergo heeft zijn team versterkt met twee nieuwe organisatieontwikkelaars: Arnoud Smits en Jurriaan Peters.

Arnoud Smits rondde eerder een studie Planologie af (Saxion Hogeschool) en deed als projectmedewerker ervaring op bij een gemeente. Tussen zijn studie en zijn tijd als projectmedewerker doorliep hij een traineeship bij De Toekomst van Brabant, een programma waarin trainees met maatschappelijke drive werken voor de Brabantse overheid.

Nu zet Arnoud zijn volgende carrièrestap bij innergo. “Als organisatieontwikkelaar help ik organisaties dichter bij hun bedoeling komen. Door middel van persoonlijk contact en het stellen van de juiste vragen zoek ik naar wat er echt toe doet.”

Arnoud Smits en Jurriaan Peters - Innergo

Jurriaan Peters rondde voorafgaande aan zijn start een master Management of Innovation af aan de Rotterdam School of Management. “Ik hou van ondernemende, snel veranderende omgevingen waar ik kan werken aan producten en projecten met een duurzame impact”, laat hij weten.

Hij neemt waardevolle ervaring mee naar innergo. Zo werkte hij eerder als data-/IT-consultant voor MitH Management en hield zich bij logistiek- en marketingplatform De Clique bezig met business development.

In zijn nieuwe rol richt Jurriaan zich vooral op verandermanagementprojecten in de publieke sector. “Als organisatieontwikkelaar vorm ik samen met betrokkenen systemen en processen die makkelijker, efficiënter en leuker worden om mee te werken.”

Innergo werd in 2008 opgericht om organisaties te helpen met het vernieuwen en verbeteren van hun dienstverlening. Het bureau bestaat uit een klein team van organisatieontwikkelaars, vooral actief in de woningcorporatiesector en andere (semi-)publieke sectoren.

Zij specialiseren zich in het duurzaam implementeren van veranderopgaven, waarbij ze zich begeven op het snijvlak van mensen, processen en systemen. Hun credo: “Wij vatten het vermogen van de publieke sector.”