E&Y Manager H. van Gansewinkel naar WagenaarHoes

01 augustus 2012 Consultancy.nl

Hans van Gansewinkel (1967) heeft zich als senior partner verbonden aan WagenaarHoes. Hij is afkomstig van Ernst & Young, waar hij de afgelopen 1,5 jaar werkte als Executive Manager in de Onderwijs tak. Hans heeft als organisatieadviseur ruime ervaring opgedaan op de thema's strategie, bedrijfsvoering en organisatieontwikkeling.

De fascinatie van Hans voor onderwijs en wetenschap is een rode draad door zijn werk als organisatieadviseur, trainer en (interim) directeur. Hij startte als trainer-adviseur bij de AOb; daarna in diverse consultancyrollen bij (Moret) Ernst & Young. Als leidinggevende was Hans adviesgroepleider Onderwijs Jeugd Sport & Cultuur bij Capgemini en algemeen directeur van adviesbureau Interstudie NDO. Laatstelijk werkte Hans als executive manager bij Ernst & Young Advisory Public & Health.

Hans van Gansewinkel is eindredacteur van twee boeken over bestuur en innovatie in het onderwijs. Hij was voorzitter van de Raad van Toezicht van SPO-Utrecht, is lid van de Raad van Advies van 'Leraren met Lef' en bestuurder van Havo Notre Dame des Anges.

Nieuws

Meer nieuws over