RSM benoemt Rob Dassen tot partner in Heerlen

23 december 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Accountants- en adviesorganisatie RSM heeft Rob Dassen per 1 januari 2023 benoemd tot partner.

Rob Dassen is sinds 2016 werkzaam bij RSM binnen de Audit-afdeling. Hij adviseert klanten in uiteenlopende sectoren op het gebied van accountancy, boekhoudcontrole en belastingadvies.

Ook begeleidt hij klanten bij financiële vraagstukken. Dassen heeft gedurende zijn loopbaan brede ervaring opgedaan in financegebieden zoals controlling, compliance, risicomanagement en bedrijfsfinancieringen.

RSM benoemt Rob Dassen tot partner in Heerlen

Voorafgaand aan zijn overstap naar RSM werkte Dassen zes jaar in verschillende functies bij Rabobank. In zijn laatste functie gaf hij leiding aan een team van zo’n 30 medewerkers die zich volledig richten op de financiële zakelijke dienstverlening aan bedrijven en ondernemers in de regio Maastricht.

Eerder werkte hij als controller bij hypotheekverstrekker Obvion (vier jaar) en meer dan zes jaar bij Big Four-kantoor Deloitte, waar hij zijn carrière is gestart binnen de Accountancy-afdeling.

In zijn partnerrol is Dassen ook verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de RSM-vestiging in Heerlen.

RSM heeft in ons land meer dan 650 medewerkers verspreid over acht locaties – in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Heerlen, Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Maastricht. Het bureau wordt sinds begin deze maand geleid door het duo Leo van Wersch en Laura Bles-Temme.